Arrugues

Materials de replè “fillers” contar els solcs, les arruguetes i per augmentar els llavis.

Per tractar els solcs i les arrugues, perfilar o augmentar els llavis i corregir les asimetries facials. El tractament es fa en una o més sessions fins a aconseguir la correcció desitjada. Els implants més utilitzats són els re absorbibles, com l’àcid hialurònic i el col·lagen, en diferents densitats en funció del nombre d’arrugues a corregir.

Toxina botulínica per a les arrugues d’expressió

Per a les arrugues d’expressió o dinàmiques (les que surten en riure, plorar o quan ens enfadem, al front, a l’entrecella i al voltant dels ulls) el tractament més indicat és la toxina botulínica. Ben injectada suavitza els gestos i rejoveneix la mirada sense perdre naturalitat.

Tots els tractaments de medicina estètica de Sílvia Giralt estan dirigits per un equip mèdic altament qualificat i amb una dilatada experiència en medicina estètica.

A Sílvia Giralt personalitzem tots els tractaments de medicina estètica perquè els resultats siguin el més natural possible, adaptats a la teva fesomia i al teu estil de vida. Objectiu: que et diguin “no sé què t’has fet, però estàs més guapa”