Flacciditat facial

Hidroxiapatita càlcica, Policaprolactona, Àcid polilàctic i Fils tensors per a la flacciditat facial

A partir dels 40 anys hi ha un element que pot envellir més la cara que les arrugues o les taques. Es tracta de la pèrdua de fermesa de l’oval facial, que provoca un despenjament de la pell, fent-li perdre definició.

La flacciditat facial és una manifestació del pas del temps. Amb els anys la pell deixa de produir tant col·lagen i elastina i l’estructura encarregada de mantenir la unió entre la musculatura i la pell es debilita progressivament. La cara es va allargant i perdem la forma de l’oval facial.

En medicina estètica disposem d’infiltrables com la hidroxiapatita càlcica, la policaprolactona, l’àcid polilàctic i els fils tensors, que tenen capacitat de donar tensió a la pell i generar col·lagen. Ajuden a redefinir els contorns perduts.

La combinació d’infiltrables amb la radiofreqüència millorarà els resultats.

Tots els tractaments de medicina estètica de Sílvia Giralt estan dirigits per un equip mèdic altament qualificat i amb una dilatada experiència en medicina estètica.

A Sílvia Giralt personalitzem tots els tractaments de medicina estètica perquè els resultats siguin el més natural possible, adaptats a la teva fesomia i al teu estil de vida. Objectiu: que et diguin “no sé què t’has fet, però estàs més guapa”