Diagnòstic

La base d’un bon tractament és un bon dignòstic

Inner Wellness és un diagnòstic tecnològic que integra una anàlisi facial i corporal completa, amb l’objectiu de frenar els signes de l’envelliment des de l’interior, aportant energia i vitalitat, tot restablint l’equilibri.

Inner Wellness analitza cada un dels factors que participen en el procés d’envelliment de l’organisme. No es tracta d’evitar envellir – cosa que a més no és possible – sinó de fer-ho de la manera més harmònica possible, suavitzant les senyals que el pas del temps deixa en el nostre cos. Gràcies al diagnòstic, es personalitza un tractament facial i corporal que dóna com a resultat que la bellesa interior es projecta cap a l’exterior.

Amb el diagnòstic Inner Wellness es comproven aspectes com les carències de nutrients, l’estat de la pell, l’oxidació, la glicació, la inflamació cel·lular, la qual cosa ens permet dissenyar un programa personalíssim i adaptat les necessitats i circumstàncies vitals de les nostres clientes.

El diagnòstic consta de vàries proves, entre les que destaquen l’escànner facial i l’estudi de la còrnia. Aquest és un punt particularment interessant ja que la còrnia està formada per col·lagen en quasi la seva totalitat. Quant més deformitat hi ha a la còrnia, més destrucció hi ha de col·lagen. Tot plegat es tradueix en arrugues, cel.lulitis, flacciditat. El programa resultant es dissenya en funció dels resultats d’aquest diagnòstic tecnològic que a Catalunya trobaràs en exclusiva al nostre centre.