Fotorejoveniment

El tractament amb làser d’alta qualita elimina les taques de la pell, rejoveneix tot activant la síntesi de col·lagen, disminueix els porus dilatats, augmenta l’oxigenació i la lluminositat de la dermis i iguala la textura cutània. Resultats visibles des de la primera sessió.

NOU LÀSER CONTORN D’ULLS I LLAVI SUPERIOR SKINTRONICS

Làser fraccional antiarrugues

Estimula la creació de nou col·lagen i elastina

Resultats visibles només4 setmanes després

Sessions de curta durada

Aprovat per la FDA (EUA) i la CE

El contorn d’ulls és una de les primeres zones que acusen el pas del temps. També mostra les situacions de cansament, falta de son, estrès i mala alimentació. Per la seva banda, el contorn de la boca també presenta arrugues molt aviat. Tant l’una com l’altra són zones que estan sotmeses al moviment continu. A la boca, destaquen sobretot les arrugues verticals sobre el llavi superior, conegudes popularment com “codi de barres”.

TERÀPIA AMB LLUM – CROMADERMY

Per la seva banda, la teràpia de llum amb Cromadèrmia millora la qualitat i la bellesa de la teva dermis amb 7 colors per a 7 propietats en la pell. Segons quin sigui el color de la llum, els efectes canvien: bactericida, calmant, tonificant, antiarrugues, cicatritzant…La teràpia amb Cromadèrmia potencia els tracamentes facials en cabina.

Diagnòstic gratuït i sense compromís.