Depilació

LÀSER i A LA CERA

Som pioners en dermodepilació làser i electrologia. Hem solucionat amb èxit casos servers d’hirsutisme i comptem amb l’experiència i la tecnologia més avançada per eliminar tot tipus de pèl tant en homes com en dones. Disposem de 7 tipus de làser diferent, adaptats a tot tipus de pèl i de pell, fins i tot les més fosques. També t’oferim dermodepilació facial: bigoti, celles, mentó i depilació de zones íntimes, amb total garantia i seguretat.

Garantim resultats des de la primera sessió. Amb el nostre sistema només hauràs de venir un cop cada 3 mesos. Escurçar el temps entre sessions vol dir que el làser emprat no elimina el pèl, sinó que només el debilita.

Els nostres aparells són els millors del mercat, fabricats a Europa i amb la garantia de les certificacions de qualitat internacionals.

Disposem del Mètode Confort, totalment indolor per a les pells i les zones més sensibles.

Més de 20 anys d’experiència ens avalen.

I per a les qui preferiu la depilació amb cera tradicional us oferim diferents tipus de ceres biològiques, hidratants, hipoal·lergèniques i d’un sol ús, adaptades a tots els tipus de pell, fins i tot les més delicades.

 Demana el teu diagnòstic personalitzat i gratuït.