STOP cel·lulitis amb els nous programes de remodelació corporal

/ maig 15, 2019/ Corporal

 

Saps quin és el tipus de cel·lulitis tens?
A Sílvia Giralt t’oferim els tractaments de remodelació corporal més innovadors per eliminar els cúmuls de greix, millorant la cel·lulitis edematosa, adiposa o escleròtica de qualsevol part del teu cos.
Un cos sense cel·lulitis és un cos sa en què les cèl·lules mantenen un correcte equilibri.
Sovint aquesta condició es veu alterada per diversos factors relacionats amb l’edat, els canvis hormonals, l’estil de vida i l’alimentació.
El Mètode de remodelació corporal by Sílvia Giralt combina vàries tècniques i aparatologia, per restituir la vitalitat cel·lular i la regeneració dels teixits.  El tractament permet eliminar qualsevol tipus de cel·lulitis alhora que reafirma els teixits de malucs, cames, cintura i braços.
Els tractaments de remodelació corporal by Sílvia Giralt, amb la tecnologia més avançada, són l’alternativa més eficaç a les intervencions quirúrgiques per reduir volum amb resultats des de la 1a sessió
Com tots els tractaments dels nostres centres, el programa M2 CELL SCULPT es personalitza a la mida de les necessitats de cada pacient. Els resultats s’aprecien després de la primera sessió
 
Fins al 31 de maig, et regalem un tractament contorn d’ull IRIDIUM EYE PRESSOTHERAPY
Més info i reserves al 93 805 49 67. Places limitades.

 

Share this Post