Cel·lulitis

Vols acabar amb la cel·lulitis ara i per sempre?

Oferim un tractament únic per reduir la cel·lulitis i flacciditat a les cames, combinat amb massatges per augmentar la circulació i obtenir uns resultats eficaços. Amb els tractaments de Silvia Giralt som capaços d’accelerar i maximitzar la reducció de greix a les cuixes i la cel·lulitis, permetent-te lluir cames tonificades i evacuades.

Silvia Giralt és una clínica d’alta tecnologia que utilitza la seva experiència en tractaments i metges estètics per aconseguir resultats corporals sorprenents. Sabem que cada persona té necessitats diferents, per la qual cosa adaptem els nostres tractaments per satisfer-les. Trobaràs els nostres serveis personalitzats i dissenyats específicament per a tu, per la qual cosa seran eficaços i eficients per ajudar-te a assolir els teus objectius més ràpidament del que mai abans havia estat possible.

La nostra missió és ajudar les dones i els homes a tenir un aspecte fantàstic a través dels nostres tractaments corporals, abordant les causes fonamentals de la seva lluita per perdre greix. Amb els nostres equips d’última generació i tècnics experts, treballarem amb tu pas a pas fins que el teu problema de cel·lulitis hagi desaparegut del tot de la teva vida.

Demana el teu diagnòstic gratuït a Igualada (Barcelona) ja per telèfon trucant al 938054967 o per Whatsapp escrivint al número 696112974. Et responem en el moment.

Alguns dels nostres tractaments estrella contra la cel·lulitis

Celulitis Igualada

ESTIU SENSE CEL·LULITIS

Tracta la CEL·LULITIS, la pell de taronja i llueix el banyador que més t’agrada.

Després del nostre Diagnòstic Integratiu t’ajudem a aconseguir una salut integrativa de forma holística, atacant les causes internes i externes de la cel·lulitis des de l’arrel.

Aquest tractament de 8 sessions inclou tecnologies de darrera generació que remodelen el teu cos de forma global a través de radiofreqüència rotacional.

BODY SVELTE

Massatge amb rodets específics que es realitza mitjançant la tècnica amassar – allisar amb l’oli corporal anticel·lulític reafirmant de Silvia Giralt.

Durant aquest tractament aconseguim:

  • Drenar.
  • Eliminar toxines
  • Reduir greix local
  • Reduir la cel·lulitis visiblement amb acció dels guants activadors mitjançant un massatge personalitzat.
Tratamiento celulitis en Igualada