Injeccions d’exosomes sense agulles a alta pressió, la intel·ligència cel·lular que accelera el procés d’autoregeneració

/ maig 24, 2024/ Uncategorized/ 0 comments

El nou tractament regeneratiu amb exosomes de Silvia Giralt ajuda a donar un impuls de joventut a les mateixes cèl·lules. Una infusió d’exosomes que renova els teixits, restaura la pèrdua de fermesa i accelerar el procés d’autoregeneració

El Centre d’Estètica Silvia Giralt presenta una novetat revolucionària que s’incorpora a la carta de tractaments facials antiaging. Es tracta de l’innovador Skinderma Drop, les injeccions sense agulles a alta pressió que redefineixen el concepte de cura facial. Utilitzant un dispositiu de darrera generació, aquest mètode permet la penetració profunda d’actius essencials com els exosomes, coneguts per la seva capacitat per revitalitzar i comunicar entre cèl·lules, millorant la qualitat de la pell de manera significativa.

És un tractament ideal per a tota mena de pells que aconsegueix resultats immediats que es mantenen en el temps. Tot i això, Silvia Giralt sempre comença el tractament amb el seu diagnòstic integratiu personalitzat per conèixer en profunditat la pell. El principal avantatge d’aquest diagnòstic integral que es fa de forma gratuïta és la personalització extrema dels tractaments.

Skinderma Drop, injeccions no invasives per a la cura de la pell

Els tractaments regeneratius amb exosomes ajuden a donar un impuls a les mateixes cèl·lules. Una infusió d’exosomes pot renovar els teixits, restaurar la pèrdua de fermesa i accelerar el procés d’autoregeneració. En el cas del tractament Skinderma Drop, vénen potenciats amb principis actius específics, que utilitzen l’exosoma com a vehicle per poder millorar la funció de la cèl·lula a què va dirigit.

Però, com s’aconsegueix injectar de manera no invasiva? El dispositiu que s’utilitza durant el tractament Skinderma Drop compta amb un manípul que té a l’extrem una agulla de gruix mil·limètric. Aquesta agulla atomitza els principis actius que s’apliquen a la cànula amb alta pressió, amb el propòsit d’assolir les capes més profundes de la pell i estimular-la totalment.

Skinderma Drop: pas a pas

Aquest tractament permet treballar en diferents maneres continu i/o premut per treballar tots els tipus de pell, alteracions i lesions d’una manera ràpida, eficaç i nova. Segueix un protocol variable i adaptat a qualsevol necessitat només amb l’elecció de les butllofes concretes.

Després del diagnòstic integratiu de Silvia Giralt, el tractament Skinderma Drop comença amb una exfoliació acurada, seguida de l’aplicació d’un tractament mitjançant aire a pressió que no només millora l’absorció de nutrients, sinó que també produeix un efecte tensor immediat. El resultat és una pell visiblement més neta, unificada i radiant, i es beneficia d’un augment en la circulació sanguínia i una regeneració cel·lular accelerada.

Beneficis: l’efecte flaix que es manté en el temps

  • Neteja la pell i unifica el to.
  • Oxigena i vitamina la pell amb ingredients actius d´alta qualitat.
  • Suavitza i hidrata les línies dexpressió.
  • Fort efecte tensor gràcies a l’efecte de l’aire de pressió ia reduir lleugerament la temperatura de la pell.
  • Augmenta la circulació sanguínia amb el consegüent efecte de regeneració cel·lular, estimulació de la capa dèrmica i la creació de noves fibres de col·lagen.
  • Frena la degeneració de les cèl·lules epidèrmiques i dèrmiques.
exosomes

Preu: 75€/sessió

Durada: 30 min.

Sessions recomanades: S’aconsella fer tres sessions seguides amb un màxim de set dies d’espai entre elles amb Skinderma Drop. Com a mesura preventiva, es poden aplicar sessions addicionals cada tres setmanes per reforçar els resultats inicials.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*