Taques, cuperosi, acne, cicatrius? Recupera la bellesa de la teva pell amb làser d’última generació.

/ octubre 23, 2019/ Blog, Facial/ 2 comentarios

El tractament amb làser d’última generació és un tractament de fotorejoveniment per millorar la textura i qualitat de la pell en només 3 sessions. Les possibilitats són enormes: des d’eliminar marques produïdes per l’acne o taques solars fins a tractar afeccions cutànies com l’acne o la cuperosi. L’energia emesa pel làser estimula la formació de col·lagen i millora la tonalitat i la textura de la pell, a més de tractar els problemes cutanis que hem apuntat abans.

El nostre sistema de làser produeix llum visible curosament controlada per emetre la duració de pols adequada i la correcta quantitat d’energia per destruir vasos i taques.

Quins resultats en pots esperar?

Després de la primera sessió ja es pot observar una notable millora. La pell recupera la seva coloració normal, amb un to uniforme i natural.

Quantes sessions has de fer?

Generalment es necessita un mínim de 3 sessions. Però cal tenir en compte que la durada del tractament dependrà de cada afectació de l’edat i de l’estat de la pell.

Per què ara és el millor moment?

Després d’un tractament amb làser no és aconsellable l’exposició solar. És per això que la tardor i l’hivern són els mesos idonis per fer-se un tractament amb làser. Si estàs pensant en fer-ho, ara és la millor època.

En vols saber més?
Doncs truca’ns al 93 805 49 67 i sol·licita un diagnòstic i una prova gratuïta.
Només fins a final de mes. Les places són limitades.

Compartir esta entrada

Dejar un Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*
*