Pell radiant amb ioga

/ abril 3, 2020/ Blog, Corporal, Facial, Sin categorizar

Des de fa molts anys practico ioga, una activitat que recomano moltíssim i que ara trobo indispensable, pels seus beneficis tant físics com psicològics.

Està demostrat que algunes postures de ioga actuen com a autèntics tractaments de bellesa per a la pell. A continuació te’n resumeixo alguns:

1. El ioga fa la pell més lluminosa

Certes postures de ioga augmenten el flux sanguini a la cara. La sang que hi arriba millora els nutrients i l’oxigen a la pell, i això es tradueix en una pell més lluminosa.

2. Millora l’activitat cel·lular

Controlar la respiració és fonamental durant la pràctica de ioga. Això subministra més oxigen al cos i n’incrementa les propietats regeneratives. La pell resisteix millor l’acció dels radicals lliures i es defensa contra els danys cel·lulars

3. Actua contra les impureses

L’increment de la circulació sanguínia també ajuda a eliminar les toxines del cos. Això afavoreix que els porus estiguin més nets i els cosmètics actuaran amb més eficàcia sobre la pell.

4. Millora la digestió

La pràctica de ioga millora el moviment intestinal 🧻 que entre altres coses farà que et sentis més inflada i que, sens dubte, influirà positivament en l’aspecte de la teva pell.

Et deixo l’enllaç de Xuan Lan Yoga una plataforma online gratuïta de Xuan-Lan, professora de ioga i experta en benestar que és una de les meves instructores favorites.

Nàmaste

Compartir esta entrada