No renunciis al sol

/ abril 8, 2020/ Blog, Corporal, Facial/ 0 comentarios

Aquests dies no ens mourem de casa … PERÒ NO RENUNCIAREM AL SOL 
 
El sol és bo per a la pell i la salut si saps aprofitar tots els seus beneficis.
 
Des de fa més de 35 anys Institut Esthederm protegeix la pell del sol de forma intel·ligent. Recomanat pels millors especialistes, els seus productes ofereixen una solució adaptada a cada tipus de pell. Si la teva pell és sensible, amb taques o al·lèrgica, Institut Esthederm té el producte ideal per adaptar la teva pell al sol amb total seguretat 
 
Institut Esthederm és una marca pionera en fotobiologia que es basa en els mecanismes de defensa naturals de la pell. Per això ha desenvolupat productes en funció de la sensibilitat de cada pell, de la intensitat del sol i del bronzejat que es vulgui aconseguir 
 
Aquests són alguns dels seus productes:
 
Adaptasun: Accelera, estimula i distribueix la producció de melanina. És la gamma per a pells que es bronzegen amb normalitat.
 
Repair: Repara les fibres i estimula la síntesi de col·lagen. Protecció solar antiedat
 
Tecnologia desensibilitzant: Ajuda a la pell a protegir-se de la inflamació induïda per la radiació UV estimulant els seus mecanismes antiinflamatoris. Gamma intoleràncies solars, per a pells infantils i pells amb intolerància al sol.
 
Photo Reverse: Atenua el procés d’hiperpigmentació cutània i disminueix les taques.
 
Photo Regul: Per a pells amb hiperpigmentació que no volen renunciar al bronzejat.
 
 
 
Necessites més informació? Truca’ns o envia’ns un WA al 696 11 29 74 o fes-nos arribar un mail a centresilviagiralt@gmail.com.
 
Compartir esta entrada

Dejar un Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*
*