Nuvies

Seràs el blanc de totes les mirades

T’oferim programes de bellesa a la carta, adaptats a totes les necessitats i pressupostos per tal que el dia del teu casament tinguis un aspecte radiant, amb una pell neta i lluminosa, sense impureses ni rastre de cansament, amb mans i peus impecables i amb un natural to daurat a tot el cos. Res de tot això, però, s’aconsegueix d’un dia per l’altre. Per això et recomano començar el programa uns tres mesos  abans del gran dia.

A continuació et resumeixo en 5 punts els rituals especial núvies que trobaràs al nostre centre:

1. Tractaments facials: Purificar, hidratar, il.luminar … Segons quin sigui el teu tipus de pell. Per molt ben fet que estigui un maquillatge cal que la pell estigui en les millors condicions. L’estrès que implica preparar un casament sol passar factura a la pell, en forma de granets inoportuns o bé irritació. Vine i et farem un diagnòstic dèrmic gratuït.

 2. Ulls: Des d’un bon estilisme de celles, estudiant el teu oval facial, passant pels tractaments antiulleres (ojeras) i descongestionants.

3. Mans i peus: Les mans d’un a núvia atrauen la mateixa atenció que la cara o el vestit. Una bona manicura/pedicura, a més de deixar-te les mans i els peus perfectes, et relaxaran.

4. Bronzejat: Res que afavoreixi més que un to daurat i uniforme a tot el cos. Si encara no coneixes el nostre sistema de bronzejat exprés.

 5. Tractaments corporals: Gommage exfoliants, programes détox: per perdre volum i afinar la silueta, anticel·lulítics, rituals relaxants, depilació facial i corporal … Posem a la teva disposició els tractaments i la tecnologia més innovadora.

 I per a ELLS: Tractaments facials (neteja, hidratació, …), depilació facial (celles, nas, orelles) manicura, massatges relaxants, ….

 Informa’t dels descomptes per a parelles i els descomptes familiars (mares, germanes, …)