Tractaments facials

A Silvia Giralt oferim tot tipus de tractaments facials, des dels més bàsics fins a tractaments flash per a ocasions especials, tractaments de rejoveniment, regeneradors, reparadors, purificants i oxigenats.

Reserva el teu tractament facial a Igualada (Barcelona) ja per telèfon trucant al 938054967 o per Whatsapp escrivint al número 696112974. Et responem en el moment.

Tractaments facials: Contorn d’ulls/bosses/ulleres

Els tractaments antiulleres són ideals per il·luminar la mirada i combatre la fatiga dels ulls, tornant així la llum i la brillantor a la cara.

Iridium tractament de la mirada

Aquest tractament de pressoteràpia és un programa específicament formulat per contrarestar l’envelliment cutani i tractar de manera específica i eficaç totes les alteracions estètiques del contorn dels ulls com a bosses, ulleres, arrugues i deshidratació.

Iridium aconseguirà elevar, drenar i il·luminar la zona combatent de manera global l’envelliment de la mirada.

Tractaments facials rejovenidors

Facial Carita amb guants de plata

Facial carita amb guants de plata és un tractament que ajuda a restaurar les connexions danyades pel temps, els signes de l’edat i la fatiga, reafirma el rostre i aporta vivacitat i energia a la pell.

Aquest tractament combina la tecnologia avançada amb alta cosmètica i tècniques manuals que enforteixen la barrera epidèrmica i potencien la salut del rostre, i és una excel·lent opció per combatre l’envelliment.

Missa a Forme Facial & Corporal

Mise a Forme és un protocol de dues hores per cuidar de tu de forma global.

Rejoveniment facial i remodelació corporal amb tecnologia mèdica estètica més avançada.

Facial Antiaging

Facial Antiaging és un programa específicament dissenyat per combatre, reduir i alentir l’aparició de signes de l’edat. A través d´aquest ritual aconseguirem difuminar les arrugues, eliminar les taques i aportar lluminositat a la dermis.

Oxygenesi

Oxygenesi és un dels tractaments més nous en rejoveniment facial sense cirurgia. Aquest està específicament creat per purificar la pell, tornar-li la correcta hidratació i prevenir-la i protegir-la d’agressions externes que puguin ocasionar impureses, taques o un envelliment prematur de la pell.

Facial Excellence

Aconsegueix una pell perfecta en una sola sessió amb aquest tractament no agressiu especialment recomanat per la seva potent acció antienvelliment. Facial Excellence compta amb un programa renovador antiedat LPG que combina l’eficàcia d’Endermolift amb un peeling exclusiu i una màscara de col·lagen amb efecte segona pell que desvetllen una intensa lluminositat a la pell i li tornen la joventut.

Ayurvèdic Índia Face

Facial ayurvèdic és ideal per reduir l’aparició d’arrugues i línies d’expressió, així com drenar i desintoxicar la pell, tornar-li la lluminositat i disminuir les bosses gràcies al poder de les pedres semi precioses que, en entrar en contacte amb la pell, les qualitats curatives aporten múltiples beneficis i estimulen lenergia vital.

My Woman Luminosity

Aquest tractament amb aparells mèdic estètic diatermiacontracció i skin boosters Gemma’s Dream aconsegueix un lífting del teixit i músculs de la cara revelant una pell visiblement rejovenida.

Ritual Prodigious by Mar Saura

L’exclusiu ritual Prodigious by Mar Saura neix de la sinergia de la tecnologia Terssia Gold i la cosmètica Ocean by Mar Saura, que formen un protocol de bellesa ideal per frenar l’envelliment de la pell, relaxar-la i oxigenar-la. Més informació sobre aquest tractament facial.

Tractaments facials reafirmants

Lifting Luxurious

Indicat per: tractar la flacciditat i les arrugues de la cara i del coll aconseguint renovar, recol·locar la musculatura, rejovenir i reafirmar des de la primera sessió, Lifting Luxurious és un tractament d’alta eficàcia que treballa simultàniament els micro corrents de molt baixa freqüència amb la teràpia de llum Led a escala cel·lular, millorant la producció de col·lagen natural i d’elastina.

Luxurious Lift Celebrity

Aquest protocol és ideal per fer un lífting sense cirurgia. A través de la reeducació muscular amb la tecnologia més innovadora, ones tsunami i massatges manuals, aconseguim remodelar l’oval facial, aconseguint una cara digna d’una celebrity

Tractaments facials: Oval facial definit

Aquest tractament únic amb tractaments visibles des de la primera sessió, combina radiofreqüència amb diatermocontracció, la tecnologia més avançada de CACI SYNERGY i el tractament GYM FACE de remuntador muscular

Luxury Gold 24K

El ritual Luxury Gold combina la radiofreqüència Diamond M2 amb polsos magnètics de Venus Legacy per aconseguir un efecte lífting glow immediat, aconseguint una pell lluminosa i reafirmada a l’instant

My Woman Laser Lifting Facial & Corporal

Aquest protocol amb mètode propi Silvia Giralt combina una innovadora tecnologia a base de llum intensa amb un sistema de ràfegues i polsos llargs juntament amb actius bioluminiscents que junts aconsegueixen frenar l’envelliment cutani i aportar vitalitat a la pell.

Eternal lifting experience

Aquest tractament facial reafirmant aconsegueix la seva acció gràcies a cosmètics i mascaretes amb un alt contingut regenerador i antiedat que acompanyen el massatge li lif scens que relaxa els músculs, il·lumina la pell i recupera la seva definició i fermesa natural.

Tractaments facials de Neteja / peeling

Higiene Fotolumínica

Aquest tractament permet una neteja facial en profunditat perquè la pell s’oxigeni i torni a respirar lliure d’impureses i amb una dermis uniforme, equilibrada i lluminosa. Gràcies a la tecnologia làser avançada, aconseguim completar una higiene fotolumínica, que repara les cèl·lules, millora la textura del porus i garanteix una fermesa més gran. tu.

Facial microbiota Treatment

Facial Microbiota Treatment és un ritual per mantenir la pell sana amb la flora cutània equilibrada gràcies a la sinergia de la cosmètica binòmica vegana i l’acció de l’oxigen al 95%. Com a resultat tindràs una pell visiblement més fresca, sucosa i vital.

Hydrafacial

Si cerques una solució ràpida i eficaç per netejar, extreure impureses i reequilibrar la hidratació de la teva pell, el tractament Hydrafacial és la teva millor elecció. A Silvia Giralt utilitzem una exclusiva tecnologia de disseny en espiral per extreure impureses indolora i efectiva a la nostra cabina.

A més, els súper sèrums, plens d’ingredients nutritius, que s’utilitzen durant el tractament et permetran descobrir una nova lluminositat a la teva cara en tan sols tres passos. La hidratació facial a cabina et proporcionarà els resultats que busques.

  • PLATINIUM HYDRAFACIAL. Experimenta la millor experiència HydraFacial! Comença el tractament détox amb la teràpia de drenatge limfàtic. Continua amb el tractament HydraFacial Deluxe per netejar, extreure impureses i hidratar profundament la pell mentre personalitzem el tractament amb un potenciador especial de selecció, per minimitzar els problemes específics de la pell. Aquest tractament conclou amb Teràpia de llums LED.
  • DELUXE – RADIANCE. Trieu el potenciador Britenol per minimitzar l’aparença de les taques fosques i solars deixant una pell amb un to uniforme.
  • DELUXE – AGE REFINEMENT. Trieu el potenciador Dermabuilder per reduir l’aparença de les fines línies d’expressió i arrugues.
  • DELUXE – RESTORATIU. Trieu el potenciador REGEN Growth Factor per millorar l’aparença de to de pell, textura i elasticitat.
  • DELUXE –DEEP HYDRATION. Tria el potenciador HYDRAGLUCAN del famós Dr. Paul Nassif per oferir a la teva pell una intensa hidratació. Exclusiu còctel d’ingredients que hidrata, repara, rejoveneix i protegeix la pell, alhora que restaura la lluminositat, la tonifica i prevé i corregeix els signes de l’envelliment.
  • DELUXE – PROTEC PLUS. Tria el potenciador ProTec Plus de Circadia, per oferir l’última cosa en hidratació, protecció i farciment instantani de les línies d’expressió i arrugues. Aquest súper sèrum també aporta 6 formes diferents d’àcid hialurònic i elements botànics naturals proporcionant lluminositat i hidratació a la pell.
  • DELUXE –CROno PÈPTIDS. Tria el potenciador Cronopèptids de Circàdia, per regenerar, recarregar i reparar la pell de línies de reconstruint la matriu dèrmica, cosa que produeix una reducció de l’aparició expressió i arrugues. És un poderós sèrum dissenyat per revitalitzar la pell cansada i apagada, reduir laparició de línies dexpressió i arrugues i regenera a pell des de linterior.
  • SIGNATURE HYDRAFACIAL. Aquest tractament realitza una neteja profunda, extreu impureses i hidrata la pell de manera intensa.

Tractaments facials: Detox Skin Treatment

Detox Skin Tratment és un protocol ultradetox que ajuda a millorar l’aspecte de les pells apagades i afectades per la pol·lució i recuperar una aparença fresca i saludable. Aconsegueix la seva acció gràcies a l’aplicació de diverses màscares amb gran poder purificant i oxigenant.

L’Hygène parfait

Aquest ritual ofereix una higiene facial en profunditat que ajuda la pell a desfer-se de totes les impureses acumulades, esborra els danys causats per la pol·lució i recupera l’aspecte radiant i lluminós de la pell gràcies a una tècnica exclusiva i productes orgànics i vegans respectuosos i beneficiosos per a la dermis.

Herbal pure treatment

Aquest tractament facial purificant especialment indicat per a pells greixoses compta amb actius astringents i reequilibrants que ajuden a disminuir la producció de sèu, tancar els porus i recuperar una pell amb aspecte saludable i sense brillantors.

Pell Nova

Pell nova elimina les cèl·lules mortes de l’epidermis mentre activa els meridians i punts marma i renova la pell. Aquest procés es realitza a través de la tècnica de massatge strechning amb estiraments i massatges amb tovalloles calentes que reactiven la circulació i permeten assolir un estat de relax intens.

Beauty Face Repair, cara coll i escot

Beauty Face Repair elimina les toxines acumulades a la dermis i higienitza la pell a través d’un massatge facial amb tovalloles i guants de plata juntament amb el sèrum en oli bio reparador que nodrirà el rostre, el coll i l’escot, reparant els teixits interns més profunds,

Tractaments facials de lluminositat

Facial pell radiant amb llum IPL2

Aquest tractament fa servir l’acció de la llum intensa IPL2 per reduir les taques, eliminar les vermellors, millorar la textura de la pell i aportar un extra de lluminositat per a una pell visiblement saludable, brillant i sucosa.

Facial Radiance Antifatiga

Facial Radiance antifatiga és un ritual excel·lent per tornar a la cara la seva esplendor habitual, eliminant i esborrant tots els sinçgnes de fatiga, cansament i estrès.

Hydra green treatment

Aquest tractament facial ultrahidratant proporciona a la dermis una sensació de confort i benestar ideal. Per tornar la hidratació a la pell es fan servir diverses màscares amb alt contingut en nutrients que recuperen la seva lluminositat i sucositat natural

Ritual Natura

Ritual Natura by Silvia Giralt és un mètode propi que combina els tractaments Pell Nova, Body Svelte i Beauty Face Repair per a una pell lluminosa, sedosa, nodrida i ferma. Més informació sobre aquest tractament facial.

Tractaments facials de maquillatge

Makeup i visagisme

Al Centre Silvia Giralt podràs fer classes personalitzades de maquillatge i visagisme, on aprendràs l’art de combinar cosmètics, tonalitats i textures per aconseguir el millor efecte per a cada rostre, potenciant els punts forts i dissimulant els febles.