Presentem Mètode Mességué d’aprimament

/ juny 1, 2020/ Blog, Corporal/ 0 comments

El Mètode Mességué és una dieta normoproteica nascuda a França fa més de 30 anys que en l’actualitat està recomanada per nutricionistes de tot el món i que ara us oferim a Sílvia Giralt Estètica Avançada.

En què consisteix el MÈTODE MESSÉGUÉ®?

El concepte Mètode Mességué és una dieta normoproteica (aportació ideal de proteïnes) que consisteix en l’associació de carn, peix i verdures (dieta mediterrània) amb els preparats Nutrietica® anomenats DONEN (Dosi Aaminoacídica Necessària).

Què és la NUTRIETICA®?
La Nutrietica® són aliments proteics de baix valor calòric que nodreixen i protegeixen la massa muscular pel seu alt valor en aminoàcids essencials. Els aminoàcids són els elements que formen les nostres proteïnes, aportant l’energia que els nostres músculs necessiten.

Quins son els avantatges del Mètode Messegué?

· APRIMAMENT RÀPID: DATES MARCADES D’INICI I FINAL.
· PÈRDUA DE PES SEGONS EL PROGRAMA TRIAT DE 6, 7, 20, 30 I 40 DIES
· EFECTES VISIBLES DES DEL PRIMER DIA.
· SENSACIÓ DE VIGOR I ENERGIA.
· PÈRDUA DE GREIX EN ELS PUNTS DESITJATS.
· MANTENIMENT DE LA MASSA MUSCULAR EVITANT LA FLACCIDITAT

Quant dura el programa?
Els programes d’aprimament varien en funció dels quilos que es vulguin perdre. A Sílvia giralt Estètica Avançada realitzem un diagnòstic global personalitzat i gratuït per determinar el programa que més convé. Hem incorporat al nostre equip a Montse Ulles, biòloga especialista en nutrició i màster en medicina natural.

Et convidem a la presentació personalitzada que tindrà lloc dimecres 3 de maig al nostre centre de 9 a 21 hores.

Pots reservar la teva assistència trucant al 93 805 49 67 o per Whatsapp  i t’informarem amb tot detall sobre aquest programa.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*