Setmana Solidària Contra el Càncer de Pit

/ octubre 15, 2019/ Blog, Corporal, Facial/ 0 comments

Fins al 19 d’octubre, col·labora amb nosaltres en la lluita contra el càncer de mama.

Cada any, el 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia. Des de fa una pila d’anys Sílvia Giralt Estètica Avançada aportem el nostre granet de sorra en la lluita contra el càncer de pit, destinant una part de la venda de productes de maquillatge i ungles a la lluita contra el càncer de pit, el més freqüent en les dones occidentals. A Espanya es diagnostiquen al voltant de 33.307 nous càncers de mama a l’any.

La nostra campanya solidària té com a objectiu conscienciar sobre la incidència d’aquesta malaltia: 1 de cada 8 dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida. Un tema que no podem obviar.

Com hi pots col·laborar?
Al llarg d’aquesta setmana hem preparat dos tipus d’esdeveniments perquè puguis col·laborar amb nosaltres:

MasterClass de Maquillatge Gratuït. Podràs conèixer els millors trucs de maquillatge i els productes de la nova temporada d’Eva Garden.

O si ho profereixes, prova un dels nostres tractaments de pit amb productes de Gernètic Internacional, una línia pionera creada fa més de 50 anys pel Dr.Albert Laporte, pioner en la lluita contra l’envelliment cel·lular.

Les places són limitades. Truca’ns al 93 805 49 per saber data i horaris i reserva la teva assistència.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*