Objectiu cintura de vespa: Elimina el greix de l’abdomen i de la cintura

/ abril 29, 2019/ Corporal

Ja tenim el bon temps aquí i amb ell arriba la necessitat de treure’ns les capes de roba que portem a sobre i, més difícil que això, els quilos de més que s’han acumulat, sobretot a la zona de la cintura i de l’abdomen, una de les àrees més problemàtiques de la nostra anatomia. 


Per què apareix el greix localitzat? Els “culpables” més comuns acostumen a ser aquests:

1) Genètica. Els factors hereditaris tenen un paper molt important en la sensació de sacietat quan mengem. Els que mengen més per una qüestió genètica, també acumulen més greix localitzat a l’abdomen i la cintura, cosa que es pot veure dins els membres d’una mateixa família. 

2) Insomni: Hi ha diversos estudis que demostren que si dormim poc, acumulem més greix, perquè la falta de son redueix el nivell de la leptina, l’hormona reguladora de la gana i augmenta la grelina, hormona que causa l’augment de pes. Si dorms 6 hores diàries o menys, tens fins a un 27% més de risc de ser obès que si dorms entre 8 i 10 hores cada nit.

3) Sedentarisme: L’esport és una de les millors maneres de mantenir un cos en forma i eliminar el greix localitzat. Fer esport ajuda a cremar calories i és la millor manera de tenir una bona salut cardiovascular.

4) Dieta: El greix abdominal i a la cintura augmenta si seguim una alimentació rica en carbohidrats, greix i sucre.

5) Estrès: Quan portem una vida estressant les glàndules suprarenals s’estimulen per alliberar les hormones adrenalina i cortisol. Quan aquestes augmenten, s’afavoreix la formació de greix.

El greix localitzat és, bàsicament una reserva extra que l’organisme no necessita per exercir les seves funcions vitals. Es tracta de greix addicional que el cos guarda com a energia per a ser utilitzat en moments en què sí que seria necessari, com quan emmalaltim o per inanició. Als nostres dies, però, tenir un excés de greix acumulat no només suposa un problema estètic, sinó que a més pot perjudicar molt la salut.
Si vols eliminar el greix localitzat del teu cos ara és el moment de posar mans a l’obra. És important evitar tractaments dràstics que et facin perdre greix en pocs dies, per tal d’evitar la temuda flacciditat amb la qual tampoc ens veurem bé.

Ara bé, com fer-ho? Quins tractaments podem seguir per tal d’eliminar aquests centímetres de més?

A Sílvia Giralt Estètica Avançada hem desenvolupat un coaching que t’ajuda a entendre com funciona el teu organisme i a cuidar-lo, garantint no només la seva estètica, sinó també el seu benestar i la seva salut. Els tractaments per eliminar el greix abdominal i de la cintura inclouen diferents aspectes que van de la nutrició a les teràpies i tractaments en cabina amb plataformes combinades de diferents tecnologies amb l’objectiu de mobilitzar el greix, reafirmar els teixits i perdre volum de les zones desitjades.

A la primera visita realitzem sempre un Diagnòstic Global Inner Wellness gratuït i sense compromís.Per a més informació podeu trucar al 93 805 49 67.

Share this Post