Bona nutrició, cosmètica bioluminiscent i tecnologia d’avantguarda: el combo-miracle que portes esperant tot l’any

/ juny 26, 2024/ Uncategorized/ 0 comments

Sembla un miracle, però és real. Descobreix el programa del Centre d’estètica Silvia Giralt que combina un pla d’aprimament personalitzat, cosmètica bioluminiscent i aparells corporals d’última generació per aconseguir el cos que vulguis

Amb l’arribada de l’estiu, moltes persones busquen sentir-se i veure’s millor, però de vegades el temps se’ns escapa i no aconseguim assolir els nostres objectius. Al Centre d’Estètica Silvia Giralt trobaràs la solució i aquesta és, el seu exclusiu programa d’aprimament personalitzat combinat amb l’aparell corporal Procyon i la cosmètica bioluminiscent t’ajudarà a aconseguir el cos dels teus somnis en temps rècord.

Aquesta combinació et permetrà millorar els teus hàbits cap a un estil de vida més saludable mitjançant una dieta personalitzada basada en les teves necessitats i, amb el plus dels efectes de la cosmètica bioluminiscent, podràs eliminar el greix localitzat en tan sols 15 minuts.

Programa d’aprimament personalitzat

L’objectiu d’aquest programa d’aprimament va més enllà de menjar sà, busca transformar l’estil de vida de cada persona basant-se en una nutrició integrativa. Tal com expliquen els experts en nutrició del Centre d’Estètica Silvia Giralt, “aquest és un tractament completament personalitzat amb una visió holística en funció de les característiques físiques i emocionals de cada persona, valorant aspectes com l’edat, la genètica, les obligacions familiars i professionals o els gustos personals”.

Sabent que cada persona té hàbits alimentaris i estils de vida diferents, lenfocament se centra a oferir solucions individualitzades. El primer pas consisteix a fer un estudi detallat i individualitzat, valorant l’estil de vida, els hàbits i també l’estat físic i emocional, aspecte que és fonamental per a un tractament efectiu. A més, els experts del centre destaquen la importància d’adaptar la dieta a les característiques individuals de cada persona, tenint en compte diversos factors com els gustos i objectius específics, “és crucial personalitzar la dieta segons les característiques individuals, historial mèdic, preferències alimentàries i objectius de cada persona”.

Perquè aquest tractament funcioni i se’n pugui treure el màxim benefici és important tenir en compte que el treball en equip és essencial, per la qual cosa el compromís tant de la persona com del professional serà clau per aconseguir resultats visibles. Silvia Giralt, esteticista i fundadora de la Clínica Estètica Antiaging & Medicina Estètica, subratlla que “si se segueix el programa al peu de la lletra, serem capaços d’ajudar qualsevol home o dona a aconseguir el cos que desitja”.

Tractament corporal Procyon i la cosmètica bioluminiscent per a zones rebels

És cert que, canviar l’estil de vida a un de més saludable és un procés llarg i una mica complicat, a més és possible que no sempre s’asseguri eliminar les zones més difícils, com la zona de l’abdomen i la cara interna de les cuixes i els braços . Per això es recomana combinar la bona nutrició amb l’aparells corporals Procyon, un tractament que, a través de la cosmètica bioluminiscent i la tecnologia més avançada, eliminarà les imperfeccions cutànies, aconseguirà reduir la pell de taronja i reafirmarà la teva figura.

Aquesta tecnologia ha estat fruit dels avenços en l’aparell estètic, sent una veritable alternativa a la medicina estètica i dissenyat per treballar amb productes bioluminiscents, sense punxades ni dolor.

Com funciona?

Els principis actius de la cosmètica bioluminiscent penetren a les capes profundes de la pell en ser estimulats amb l’energia fotolumínica de l’equip FHOS, produint uns centelleigs de tan sols 15 minuts i un resultat instantani i durador.

 

cosmética bioluminiscente

A part dels resultats des de la primera sessió, es pot fer en qualsevol època de l’any, i és que, l’aparatologia de FHOS, com que no aporta calor, podràs gaudir dels seus beneficis els 365 dies, sobretot a l’estiu, ja que inclou programes específics per a pells bronzejades.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*