Arriba a Catalunya “Terssia Gold & Ocean by Mar Saura”

/ juliol 21, 2022/ Blog, Facial/ 0 comments

Un tractament amb tecnologia de punta, exclusiu del Centre Silvia Giralt, pioners en innovació en clínica antiaging i estètica avançada.

Continuant amb la seva aposta per la innovació en la medicina estètica, la Clínica Antiaging Silvia Giralt porta a Catalunya per primera vegada «Terssia Gold», un exclusiu protocol de bellesa que frena l’envelliment, rejoveneix i equilibra estats alterats que pugui estar sofrint la nostra pell. A més de la bellesa facial que aconseguiràs amb aquest tractament, sentiràs una relaxació molt especial induïda per la seva tecnologia de llum infraroja.
Al costat d’aquesta innovadora tecnologia s’incorpora «Ocean by Mar Saura» una línia de cosmètics vegans que ha reinventat la cura facial i corporal gràcies a les formulacions més innovadores i exclusives en dermocosmética.
Els més de 29 anys d’experiència converteixen a la signatura de bellesa i medicina estètica Silvia Giralt en un referent en la cura mèdica – estètica.
Els alts estàndards de qualitat han fet que el centre sigui triat per clients a nivell nacional, la seva cerca constant de l’excel·lència professional li ha portat a crear protocols personalitzats, partint d’un diagnòstic personalitzat i seguint amb el mètode Healthy Body Fit by Silvia Giralt, que li assegura obtenir els millors resultats.

Visita ara la boutique i reserva la teva plaça

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*