Bellesa des de l’interior, hàbits que cuiden la teva pell

/ setembre 11, 2022/ Blog/ 0 comments

El que menges ajudarà o a perjudicar el teu organisme a l’hora d’actuar contra els famosos radicals  lliures, que, si s’acumulen, són els causants de la deterioració de les cèl·lules de tot el teu cos.

Depurar la pell és tan important com donar-li els nutrients necessaris. És recomanable fer una desintoxicació una vegada a l’any i quin millor moment que fer-ho en tornar de les vacances?

 

L’acompanyament correcte és indispensable.

Gràcies al diagnòstic holístic personalitzat i al seguiment detallat de cada cas, aprendràs a controlar el teu pes de manera saludable a través d’una adequada alimentació.

Amb això a més aconseguiràs equilibrar la salut hormonal, la salut nerviosa, la salut digestiva i la salut immunològica.

Quan ets jove, és més fàcil alliberar-se dels radicals lliures, no obstant això, resulta més complicat segons vas complint anys. L’ideal és mantenir una alimentació i uns hàbits saludables a totes les edats, per a prevenir en el futur.

La clau són els antioxidants que contenen alguns aliments.
Aquí et deixo 4 que seran els teus aliats:

Llavors de xia

Son ricas en omega-3. Toma 2 cucharadas al día en forma de pudding  o como aderezo.

Albercoc

La millor fruita per a la pell gràcies a la seva riquesa en betacarotens i substàncies precursores de la vitamina A, imprescindible per a la renovació cel·lular.

Cúrcuma

Com a gran espècia antiinflamatòria, pot ser molt recomanable per a l’acne.

Considerada un superalimento, té capacitat per a nodrir i desintoxicar la sang, així com per a afavorir els processos de regeneració cel·lular.

A més d’incloure aquests aliments en la teva dieta, és important mantenir una rutina d’esport, no beure alcohol, evitar l’estrès, dormir bé i l’aire lliure contribueixen també a cuidar la pell.

Comença el teu programa personalitzat i dona-li al teu cos la cura que necessita.

Reserva la teva cita per a diagnòstic holístic

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*