Cosmètica bionòmica, l’aliment que necessita la teva pell

/ març 24, 2020/ Blog, Corporal, Facial

Sembla lògic pensar que si cuidem el que mengem i apostem per una alimentació de qualitat també ho fem amb el que ens apliquem sobre la pell, oi? La pell, aquest òrgan que ens protegeix i ens aïlla de l’exterior i que informa del que ens passa a través del seu aspecte i les seves reaccions. La pell ens parla de la salut digestiva, dels nivells d’estrès, dels nostres hàbits. Per això moltes patologies s’expressen a través de la pell, com l’acne, el lups, la psoriasis, però també altres manifestacions com l’envelliment prematur, la sequedat, la picor i les al·lèrgies de tot tipus.

Sovint, la pell ens avisa que alguna cosa no va bé molt abans que la malaltia es manifesti.

Tenint en compte tot això sembla claríssim que només la cosmètica sostenible hauria de ser l’aliment de la nostra pell. “Intoxicar-la” amb productes amb derivats del petroli, parabens, perfums, etcètera significa agredir-la i dificultar-li la seva funció. Perquè la pell funciona com un òrgan excretor (un altre ronyó) per la qual s’eliminen substàncies de rebuig a través de la suor.

Ja fa anys que a Sílvia Giralt Estètica Avançada apostem per línies de cosmètica sostenible i bionòmica. Cosmètica que utilitza els millors i més contrastats principis actius, lliures d’agents nocius per a la pell i que tenen el màxim respecte pel medi ambient i els animals. Línies cosmètiques que busquen harmonitzar els ingredients amb la fisiologia i l’anatomia de la pell. I això s’aconsegueix quan la majoria dels ingredients utilitzats són endògens, és a dir, es troben al nostre propi organisme.

Explica’ns com sents la teva pell i deixa que t’ajudem amb un seguiment online

Es tracta de productes que únicament es poden adquirir a centres estètics i centres mèdics especialitzats. Sol·licita el teu diagnòstic online gratuït. Explica’ns com sents la teva pell i deixa que t’ajudem a millorar no només el seu aspecte sinó també la seva salut.

Envia’ns un WA al 696 11 29 74 o escriu-nos un mail a centresilviagiralt@gmail.com

Share this Post