Et convidem a conèixer PLASMAGE® la tecnologia que atura el pas del temps

/ novembre 21, 2019/ Blog, Facial

Plasmage® és la tecnologia que atura el pas del temps i que està revolucionant el món de l’estètica. Es tracta d’un mètode no quirúrgic amb resultats espectaculars en tractaments de blefaroplàstia (bosses sota els ulls), parpelles caigudes, potes de gall, arrugues  verticals sobre el llavi (codi de barres), cicatrius post acne, etc. PLASMAGE ® aborda el rejoveniment facial d’una manera mai vista fins ara, un tractament que Sílvia Giralt Estètica Avançada us ofereix en exclusiva a l’Anoia.

PLASMAGE és una eina no ablativa que utilitza el plasma en aquelles zones on hi ha dificultat per aplicar altres mètodes, amb una gran precisió i apta per a tota classe de pells. En ser un tractament no ablatiu, els riscos són mínims i la recuperació és molt senzilla i ràpida. Tota una revolució per la seva altíssima eficàcia.

Avantatges respecte a altres tractaments

És el primer equip mèdic de plasma fraccionat, no ablatiu

És pràctic, còmode i precís.

Té quatre modalitats diferents de fraccionament de l’energia per a tractar tots els tipus de pell i evitar la hiperpigmentació.

En comparació amb la blefaroplàstia convencional, és un tractament menys invasiu, més ràpid i amb un temps de recuperació més curt.

Resultats

Els teixits superficials s’evaporen, les imperfeccions s’eliminen a l’instant o gradualment, però de forma notòria i els resultats es perceben immediatament després del tractament. 

El millor de tot és que els resultats es poden veure després d’una sola sessió!

Dimecres 27 de novembre et convidem a una sessió individual i personalitzada perquè coneguis de primera mà tot el que PLASMAGE® pot fer per a tu.

Reserva la teva assistència trucant al 93 805 49 67 o per whatsapp al 696 11 29 74. Places limitades

Share this Post