Nou CELLU M6 ALLIANCE + HUBER 360 FIIT

/ desembre 9, 2019/ Blog, Corporal

Nou CELLU M6 ALLIANCE + HUBER 360 FIIT de LPG Endermologie, la nova revolució de LPG en exclusiva a l’Anoia.

L’eficàcia antienvelliment i aprimament de LPG no tenen rival. És per això que des d’un començament vam tenir clar que havíem d’incorporar aquestes tecnologies apostant, una vegada més, per LPG ENDERMOLOGIE.

Es tracta d’una sinergia de tecnologies patentades amb el know how de Sílvia Giralt per a tractar qualsevol problema estètic corporal: sobrepès, cel·lulitis, flacciditat, etc. La millor combinació per aconseguir els millors resultats en temps rècord.

Una combinació que ha superat totes les expectatives. Després de 30 anys, el capçal de tractament corporal patentat de LPG es perfecciona per oferir una carta de tractaments més avançada, amb maniobres inèdites i múltiples protocols de combinació.

Una nova dimensió que contribueix a l’estimulació cel·lular i una dimensió tangencial (horitzontal), també una compressió alterna en el plec cutani amb resultats mai abans vistos des de la primera sessió.

Amb CELLU M6® ALLIANCE  l’estimulació s’adapta amb precisió a cada tipus de pell: la intensitat del tractament s’optimitza, exercint una triple acció en un sol tractament:

– Eliminació dels greixos resistents i localitzades

– Pell de taronja més llisa

– Redensificació natural de la dermis (col·lagen, elastina i àcid hialurònic endògens)

• Pèrdua de contorn de cintura -5,2 cm

• Cel·lulitis més llisa 67%

• Pell més ferma el 71%

Per la seva banda HUBER 360 FIIT suposa una experiència esportiva inspirada en el HIT (High Intensity Training per a totes aquelles persones que no tenen temps, que no poden fer esport per limitacions físiques o per a qui no agradi fer esport.

HUBER 360 FIIT remodela la figura que treballa els greix visceral, mobilitzant més de 100 grups musculars, treballant la part connectiva, la força i l’equilibri d’una manera totalment personalitzada.  10 minuts amb Huber equivalen a 50 minuts d’exercici

Et convidem a provar-ho. Reserves trucant al 93 805 49 67 o per whatsapp al 696 11 29 74. Places limitades

Share this Post