JLo Beauty Hydrafacial: aconsegueix pell de Jennifer López

/ juliol 25, 2023/ Blog/ 0 comments

El nou tractament JLo Beauty Hydrafacial a Silvia Giralt, inspirat en la icònica bellesa de la famosa cantant i actriu Jennifer López, promet una pell radiant, rejovenida i lluminosa

El món de la bellesa i la cura de la pell estan en constant evolució, i una de les darreres novetats que s’han incorporat al Centre d’Estètica Silvia Giralt i que està causat sensació és el tractament facial JLo Beauty Booster d’HydraFacial. Aquest mètode revolucionari promet brindar una pell radiant, rejovenida i lluminosa, inspirant-se en la icònica bellesa de la famosa cantant i actriu Jennifer Lopez. I és que, tal com afirma la mateixa actriu, “sempre m’ha encantat fer-me Hydrafacial i afegir el meu nou Booster JLO BEAUTY® al meu tractament de Hydrafacial s’ha convertit en la meva nova arma secreta per portar el meu JLO Glow al següent nivell.

En què consisteix el tractament facial JLo Beauty Booster?

El JLo Beauty Booster és un procediment de cura de la pell no invasiu que combina tecnologia avançada i potents ingredients per assolir resultats visibles i duradors. Es basa en el reconegut tractament HydraFacial, que ha guanyat popularitat a tot el món per la seva capacitat per netejar, hidratar i rejovenir la pell de manera efectiva. Aquest tractament s’enfoca en proporcionar una pell lluminosa i radiant, reduir l’aparença d’arrugues fines i promoure un aspecte juvenil. El JLo Beauty Booster es realitza en 4 passos i utilitza una combinació de tècniques i productes exclusius dissenyats per brindar una resplendor saludable i realçar la bellesa natural de la pell.

jlo beauty hydrafacial
Foto cedida per HydraFacial
  • Neteja i exfoliació: primer es fa una neteja profunda de la pell per eliminar impureses i cèl·lules mortes.
  • Extracció i neteja profunda: Mitjançant la utilització d’una tècnica patentada d’extracció per succió, s’eliminen els punts negres i les impureses dels porus deixant la pell més neta i suau.
  • Hidratació i nutrició: s’aplica un còctel de sèrums i productes especialment formulats per hidratar i nodrir la pell, proporcionant ingredients actius que ajuden a millorar l’aparença i la salut de la pell.
  • Potenciació de la lluminositat: el tractament finalitza amb una teràpia de llum LED per estimular la producció de col·lagen i elastina, promovent una pell més radiant i juvenil.

Els ingredients actius que es fan servir durant el tractament

El famós booster que es fa servir durant el tractament JLo Beauty Booster d’Hydrafacial a Silvia Giralt es compon d’ingredients orientals i occidentals per ajudar a tensar, il·luminar i hidratar la pell.

  • Niacinamida: suavitza, hidrata i proporciona propietats protectores
  • Hidracomplex patentat: àcids i extractes nutritius que actuen conjuntament per millorar la hidratació, la flexibilitat i la fermesa de la pell.
  • Barreja d’adaptògens fermentats: reforça i restaura la pell per a un glow fresc i hidratat.
  • Extracte de fulla d’olivera: ajuda a endarrerir l’aparença de l’envelliment.
jlo beauty hydrafacial
Foto cedida per HydraFacial

Beneficis del JLo Beauty Hydrafacial

El JLo Beauty Booster ofereix una sèrie de beneficis per a la pell que han impressionat a aquells que ho han provat, ja que els resultats immediats i duradors. Tal com afirma Silvia Giralt “un dels avantatges del JLo Beauty Booster és que els resultats són visibles immediatament i poden durar setmanes, cosa que el converteix en una opció perfecta per a aquells que busquen una millora ràpida i duradora a la seva pell”. Alguns dels principals beneficis inclouen:

  • Lluminositat i brillantor: el tractament ajuda a revelar una pell més lluminosa i radiant, millorant la textura i el to de la pell.
  • Hidratació profunda: el JLo Beauty Booster proporciona hidratació intensa, ajudant a restaurar la humitat i l’elasticitat de la pell, cosa que resulta en un aspecte més suau i jove.
  • Reducció d’arrugues fines: gràcies als potents ingredients i les tècniques utilitzats en el tractament, es poden reduir les arrugues fines i les línies d’expressió, millorant l’aparença general de la pell.
  • Pell més ferma: aquest tractament ajuda a enfortir i tonificar la pell, millorant la fermesa i elasticitat per a un aspecte més juvenil.

Més informació a la web oficial d’Hydrafacial

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*