Nou sistema de depilació làser a Igualada. Podràs prendre el sol 48 hores després

/ juny 25, 2020/ Blog, Corporal, Facial

Són molts els centres que ofereixen tractaments de depilació làser, alguns amb campanyes de publicitat i guerra de preus molt agressius. Això contribueix a generar certa confusió, ja que moltes persones no acaben d’entendre per què alguns sistemes de depilació làser son més cars que altres. La diferència està, sobretot, en els resultats, però també en el mètode, en la seguretat, en el número de sessions i en el nivell de confort del tractament.

Personalment no em posaria en mans de ningú que no em garantís la màxima seguretat, tant pel que fa als aparells com de l’especialista que fa el tractament. La formació tècnica especialitzada del personal és imprescindible per evitar cap mena de lesió a la pell.

Sílvia Giralt Estètica Avançada vam ser un dels primers centres de tot l’Estat en implementar el sistema de depilació làser, i avui som uns dels centres pioners en aquesta especialitat, amb més de 20 anys d’experiència.

Comptem amb equips específics de depilació làser per a l’estiu i sobre pells fosques i bronzejades. Els equips amb els què treballem tenen un sistema únic de refredament que protegeixen la pell, cosa que permet realitzar el tractament durant els mesos d’estiu. A més, el Mètode Confort està pensat per a les pells i les zones més sensibles

Amb el nostre mètode només s’ha de venir un cop cada 3 mesos. Així doncs, si fas ara la primera sessió no hauràs de tornar fins passat l’estiu. A més, comptem amb 7 tipus de làser diferent, adaptats a tots classe de pèl i de pell, fins i tot les més fosques. També oferim depilació làser facial: llavi superior, celles, mentó i depilació de zones íntimes, amb total garantia i seguretat.

Treballem amb els millors aparells del mercat que compten amb certificacions de qualitat internacionals.

Demana el teu diagnòstic EpilCheck gratuït al 93 805 49 67 o per WA al 696 11 29 74. T’informarem de les sessions que necessites i el tipus de làser que millor s’adapta al teu tipus de pèl i de pell perquè vegis resultats des de la 1a sessió

Innovació, tecnologia i resultats parlen per nosaltres.

Financiem el teu tractament 0% interessos.

Share this Post