Nou tractament amb Diatermocontracció, tecnologia que atura el temps

/ juliol 3, 2020/ Blog, Corporal, Facial

Us presentem la tecnologia que deté el pas del temps, una meravella de la enginyeria on destaca la Diatermocontracció®, una tecnologia única i patentada d’Imperium MED 400. 

Una vegada més a Sílvia Giralt Estètica Avançada hem volgut destinar recursos a la innovació i a la millora constant dels tractaments que oferim. Per això hem estat i seguim sent un centre pioner en estètica avançada. IMPERIUM MED 400® de Tormamed només es pot trobar als millors centres de medicina estètica del món.

La Diatermocontracció®, els Ultrasons i la Radiofreqüència recuperen, reafirmen i rejoveneixen en una sola sessió. Imperium MED 400 és la plataforma tecnològica més completa del mercat per a tractaments facials i corporals. En el camp de la medicina estètica, Imperium MED 400 suposa un revolucionari concepte que combina la radiofreqüència amb els ultrasons i la diatermocontracció®.

Un tractament en què s’impliquen músculs, greix i pell per aconseguir un efecte lífting facial i corporal espectacular. La diatermocontracció permet elevar els glutis, cremar greix i tensar la pell i alhora tonificar la musculatura. La radiofreqüència d’alta intensitat, amb 400 W de potència, desenvolupa calor endògena i ones de contraccions musculars profundes. Imperium MED 400 és el primer dispositiu que permet treballar totes les zones del cos en una sola sessió.

Aquest mes de juliol us convidem a conèixer aquest revolucionari tractament de  tonificació facial i corporal. 

Per a més info i reserves podeu trucar al 93 805 49 67 o enviar-nos un WA al 696 11 29 74.

Obrim cada dia de 9 a 21 hores. Dissabtes de 9 a 13 hores.

Share this Post