Una pell neta és una pell sana i bonica

/ abril 2, 2020/ Blog, Facial/ 0 comments

Segur que et rentes la cara cada dia, però … ho estàs fent com s’ha de fer? Sovint els gestos més bàsics són els més importants i els que més descuidem

1. Quin producte és millor per a mi? Depèn del teu tipus de pell i dels teus hàbits. Si encara no ho saps, consulta’ns! Aquest és el primer pas per tenir una pell sana i bonica. Consulta’ns per WA al 696 11 29 74

2. És important que fugis dels productes amb sulfats que deshidrataran i t’irritaran la pell, ja que es carreguen el mant hidrolípic.

3. Fes-te un massatge amb el producte netejador per donar temps que el producte faci el seu efecte. No t’oblidis del coll i de l’escot. A més, estaràs estimulant el sistema limfàtic, millorant la circulació d’oxigen i sang.

4. Utilitza una tovallola només per a la cara, per evitar gèrmens i bacteris.

5. Espera un minut, NOMÉS 1 MINUT abans de començar a aplicar el tònic o passar al següent pas. Després d’un minut la pell encara estarà hidratada i absorbirà molt millor tònics i cremes.

6. Cal netejar la pell a la nit abans d’anar a dormir i al matí (sí, també al matí, per eliminar les toxines que el teu cos expulsa a través de la pell durant la nit).

Tens algun dubte? Esperem les teves consultes per WA al 696 11 29 74 o per mail a centresilviagiralt@gmail,com

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*