Aconsegueix uns resultats de medicina estètica, però sense punxades

/ desembre 7, 2023/ Uncategorized/ 0 comments

El lífting sense cirurgia amb la revolucionària tècnica JOVENA FULLFACE, disponible al Centre d’Estètica Silvia Giralt, sorgeix com una solució innovadora i efectiva per combatre els estralls del temps i aconseguir uns resultats de medicina estètica.

El pas del temps es manifesta mitjançant arrugues, flacciditat i altres signes d’envelliment. Afortunadament, la tecnologia estètica avança pas a pas, oferint alternatives no invasives, obtenint uns resultats de medicina estètica com una aparença més jove. Per això, per proporcionar les darreres tendències en bellesa i rejoveniment facial als clients, el Centre d’Estètica Silvia Giralt recomana JOVENA FULLFACE.

Tal com explica Silvia Giralt, esteticista i fundadora del centre “aquesta tècnica destaca perquè és un sistema complet que permet abordar múltiples preocupacions estètiques durant la mateixa sessió, millorant l’aparença sense temps d’inactivitat ni cirurgia”.

Elimina arrugues, flacciditat i més

resultats de medicina estètica

L’envelliment cutani sol manifestar-se en moltes formes: arrugues profundes, pèrdua d’elasticitat, parpelles caigudes i manca de definició a l’oval facial. “JOVENA FULLFACE aborda aquests problemes de manera integral, oferint resultats notables i visibles des de les primeres sessions“, confirma Silvia.

Una de les característiques més importants d’aquest robot estètic és el sistema que combina la radiofreqüència amb la diatèrmia. Aquesta combinació genera una contracció muscular i estimula la producció de col·lagen i elastina. El resultat és una pell més ferma, llisa i rejovenida.

Tensat de Pell i Definició de l’Òval Facial

Però tal com afirma Giralt “Aquest tractament no es limita a la superfície de la pell; va més enllà, penetrant a les capes més profundes per abordar la flacciditat muscular”. JOVENA FULLFACE redefineix l’oval facial, aconseguint una aparença més jove. La pell recupera la seva elasticitat i els contorns facials es redefineixen de manera natural.

Com arribem a tenir uns resultats de medicina estètica?

Plasma Fraccionat®, Diatermocontracció® i Radiofreqüència.

El tractament antiedat JOVENA FULLFACE a Silvia Giralt integra plasma fraccionat, una tècnica que realitza una microcirurgia mínimament invasiva per optimitzar la renovació cel·lular, juntament amb radiofreqüència i diatermocontracció. La radiofreqüència té la funció de reclutar fibres de manera massiva i potenciar els resultats. D’altra banda, la termocontracció penetra fins a les capes dèrmiques més profundes i els músculs.

  • Plasma Fraccionat®: JOVENA® utilitza tres maneres d’emetre Plasma Fraccionat, cadascuna adaptada a diferents necessitats de tractament.
  • Diatermocontracció®: Aquesta tecnologia patentada es basa en la radiofreqüència per introduir calor al teixit, induint contraccions musculars i produint un efecte immediat i durador en la fermesa i to de la pell.
  • Radiofreqüència: L’aplicació de radiofreqüència contribueix a l’harmonització facial, abordant problemes d’envelliment, lesions pigmentades i vasculars, acne i cicatrius.
tractament antiarrues després d'una sessió amb un resultat sense medicina estètica
Tractament antiarrugues de titella: abans i després d’1 sessió

Beneficis

  • Pell ferma i tonificada.
  • Eleva el contorn mandibular.
  • Redueix els plecs naso labials i les línies de titelles.
  • Aixeca i modela les galtes.
  • Redueix les ulleres.

Durada de la sessió: 60 minuts

Preu per sessió: des de 150€

Sessions recomanades: de 6 a 12 sessions segons diagnòstic

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*