Diamants, safir, platí, rosa negra i tòfona blanca es fusionen amb tecnologia del futur per oferir resultats antiedat sense precedents

/ novembre 29, 2023/ Uncategorized/ 0 comments

Descobriu la màgia de la ciència i el luxe per revertir el pas del temps amb els nous tractaments amb actius preciosos del Centre d’Estètica Silvia Giralt

Al Centre d’Estètica Silvia Giralt combinem l’exquisidesa de la marca cosmètica Bocaré amb la revolucionària tecnologia Tactum, el lífting de futur. Diamants, safir, rosa negra i tòfona blanca es fusionen amb la innovació per oferir resultats sense precedents! Descobreix els tres tractaments estrella per a les festes nadalenques i regala’t la lluminositat que la teva pell mereix.

Demana el teu Diagnòstic Integratiu gratuït a Igualada (Barcelona) ja per telèfon trucant al 938054967 o per Whatsapp escrivint al número 696112974. Et responem en el moment.

Tres tractaments amb actius preciosos

Saphire: rejoveneix la teva pell amb la majestuositat del safir

El tractament antiedat Saphire és una experiència divina dissenyada per a pells madures. Amb pèptids encapsulats en safir i principis actius com la rosa negra i la tòfona blanca, aquest tractament combat arrugues i línies d’expressió, aportant densitat i volum a la pell. La joia per a la pell que reestructura de manera sublim, corregint arrugues, suavitzant línies d’expressió i definint contorns facials.

Platinum: torna la fermesa amb el metall més noble

El tractament reafirmant Platinum utilitza les propietats reafirmants del platí, el metall més noble, per tornar a la pell la fermesa perduda. Amb tecnologia EBP Platinum, pèptids encapsulats en platí, i altres actius com la niacinamida i el polisacàrid efecte tensor, aquest tractament ofereix fins a un 25% més de fermesa, elasticitat i lluminositat.

Demana el teu Diagnòstic Integratiu gratuït a Igualada (Barcelona) ja per telèfon trucant al 938054967 o per Whatsapp escrivint al número 696112974. Et responem en el moment.

Diamond: descobreix el poder del diamant per a una pell immillorable

El tractament hidratant Diamond utilitza el diamant com a escut protector per estimular la renovació cel·lular i combatre l’envelliment prematur. Amb àcid hialurònic 4D de pesos moleculars diferents, aquest tractament proporciona fins a un 39% més d’hidratació i un 25% més de lluminositat.

Lifting de futur amb Tactum: resultats sense precedents

Cadascun d’aquests tractaments es combina amb el lífting de futur Tactum, uns guants intel·ligents que despleguen tecnologies d’avantguarda per lluitar contra l’envelliment, la flacciditat i activar l’activitat metabòlica del teixit. Amb crioteràpia, radiofreqüència, i sensors tàctils que utilitzen tres tecnologies (radiofreqüència, electroestimulació i crioteràpia), Tactum ofereix un efecte tèrmic en els teixits, estimulant la formació de col·lagen i elastina per a una pell rejovenida.

  • Martell de Frio (Manípul Circular): contracció de vasos sanguinis, millora de l’elasticitat i suavització d’arrugues.
  • Infraroig (Sensors Tàctils): estimulació cel·lular, producció de col·lagen i promoció de la circulació.
  • Radiofreqüència Capacitiva (Tots dos Manípuls): activació dels fibroblasts, producció de col·lagen, i millora en l’estructura de la pell.
  • Electroestimulació EMS (Sensors Tàctils): estimulació muscular per descontracturar i millorar el to muscular.

Demana el teu Diagnòstic Integratiu gratuït a Igualada (Barcelona) ja per telèfon trucant al 938054967 o per Whatsapp escrivint al número 696112974. Et responem en el moment.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*