Keravive: revitalització capil·lar a Silvia Giralt

/ setembre 14, 2023/ Uncategorized/ 0 comments

La temporada de vent fred pot deixar el cabell trencadís i sense vida. A Silvia Giralt proposem una solució innovadora per revitalitzar-lo en només 30 minuts. El tractament Keravive d’Hydrafacial pot hidratar, enfortir i rejovenir la teva cabellera. Recupera la brillantor i la vitalitat.

El cabell durant aquesta temporada es torna més fràgil, opac i propens al trencament i caiguda. Per tant, és fonamental adoptar cures especials per revitalitzar la cabellera. Una solució innovadora per aconseguir-ho al Centre d’estètica i medicina estètica Silvia Giralt és el tractament Keravive d’Hydrafacial.

Què és Keravive d’Hydrafacial i quins beneficis té per als cabells?

Keravive és un tractament capil·lar avançat dissenyat específicament per millorar tant la salut com l’aparença dels cabells. Es tracta d’una de les darreres innovacions disponibles al Centre d’estètica i medicina estètica Silvia Giralt. Aquest nou tractament utilitza una tecnologia patentada. Combina de manera efectiva exfoliació, neteja profunda i infusió de sèrums directament al cuir cabellut. Sense necessitat d’infiltracions o de procediments invasius.

Keravive
  • Hidratació profunda: Durant la tardor, la humitat a l’aire disminueix, la qual cosa pot fer que el nostre cabell es ressequi i es torni trencadís. Al tractament Keravive s’utilitza una solució única d’hidratació profunda per restaurar i retenir la humitat essencial en el cuir cabellut i el cabell. Això ajuda a prevenir la sequedat i l’afebliment.
  • Enfortiment del fol·licle: Keravive enforteix els fol·licles pilosos en subministrar nutrients essencials directament a l’arrel del cabell. Això pot ajudar a reduir la pèrdua de cabell i promoure un creixement més saludable.
  • Millora de la brillantor i la textura: El tractament Keravive ajuda a desfer-se de l’acumulació de greix, cèl·lules mortes de la pell i residus de productes capil·lars, cosa que resulta en un cabell més brillant i amb una textura millorada.
  • Adequat per a tot tipus de cabell: Aquest tractament és adequat per a persones amb tot tipus de cabell.

Com es realitza el tractament a cabina? Pas a pas.

El tractament Keravive d’Hydrafacial al Centre d’estètica i medicina estètica Silvia Giralt és una excel·lent opció per revitalitzar els cabells a la tardor. Els beneficis d’hidratació, l’enfortiment i la millora de l’aparença dels cabells s’aconsegueixen en tan sols 30 minuts amb aquest procediment.

Keravive
  • Neteja i exfoliació: es realitza una neteja profunda del cuir cabellut. Amb això s’eliminen les impureses i les cèl·lules mortes de la pell. La tecnologia Vortex emprada en aquest tractament Hydrafacial permet extreure la brutícia, el greix i les impureses del cuir cabellut. També neteja els fol·licles pilosos alhora que estimula la circulació sanguínia.
  • Infusió de sèrums específics: s’aplica un sèrum patentat de Keravive a base de factors de creixement i proteïnes cutànies. S’aplica directament al cuir cabellut per aconseguir hidratació i nutrició. L’aplicació es fa amb una aparatologia específica. Això permet que els actius penetrin profundament sense punxades.
  • Estimulació de microcirculació: s’utilitza la tecnologia especial de Hydrafacial per estimular la microcirculació al cuir cabellut. Això ajuda els nutrients a ser absorbits de manera més eficaç.
    Per fomentar els resultats des de casa us recomanem utilitzar el Sèrum en oli reparador per al cabell de la línia de biocosmètica Silvia Giralt cada nit.
Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*