Com mantenir la pell hidratada a l’hivern 

/ novembre 29, 2023/ Uncategorized/ 0 comments

Saps com mantenir la pell hidratada a l’hivern? Per ajudar-vos a mantenir una pell radiant i saludable durant els mesos d’hivern us compartim alguns consells sobre com adaptar la vostra rutina de bellesa per protegir la pell del fred.

Amb l’arribada del fred, el vent i les baixes temperatures, no només ens hem de preocupar per refredats, sinó també pels efectes adversos que el clima hivernal té sobre la nostra pell. Les àrees més exposades, com el rostre i les mans, són particularment susceptibles a la sequedat i descamació, especialment en persones amb pell sensible. Si no sabeu com mantenir la pell hidratada a l’hivern, us compartim alguns consells per adaptar la vostra rutina de bellesa a l’època de fred.

Com mantenir la pell hidratada a l’hivern: àcid hialurònic

En primer lloc i amb l’objectiu de contrarestar els efectes del fred a la pell, Silvia Giralt, ànima mater del Centre d’estètica Silvia Giralt, recomana tractaments intensius basats en l’àcid hialurònic. Tal com explica l’experta, aquesta molècula natural té la capacitat de redensificar els teixits, aportant una hidratació essencial. Per tant, utilitzar productes amb àcid hialurònic pur o cremes riques en aquest ingredient actiu pot ajudar a mantenir els nivells dhumitat adequats, omplir arrugues i reestructurar el teixit cutani.

Un producte fabulós és el Sèrum Re-Charge de BDR (78€ a boutiquesilviagiralt.com), un sèrum que conté Àcid Hialurònic com a principal principi actiu. S’encarrega de calmar les pells més deshidratades, hidratar-les i segellar la pell deixant-la suau. La seva magnífica fórmula permet adaptar-se a les pells normals, greixos i deshidratades.

A més, Giralt recomana portar alguna boira hidratant sempre a mà a la bossa, “tot i que portem una correcta rutina de dia i nit, la pell es va deshidratant al llarg del dia, i aquest tipus de productes són ideals per donar-li aquest plus que necessita”, recomana. Per això l’Sprai hidratant protector mediambiental Protect de BDR (49€ a boutiquesilviagiralt.com), pot ser la solució, es tracta d’un protector anti-pol·lució ultra hidratant amb Àcid Hialurònic, com a resultat obtindràs hidratació en el moment del dia que ho necessitis .

Cura específica per a pell sensible i rosàcia

Si hi ha pells que pateixen especialment amb l’arribada del fred són les pells sensibles i amb rosàcia, ja que es poden agreujar símptomes com la tibantor i l’envermelliment. Al Centre d’estètica Silvia Giralt oferim un protocol especial en cabina de calma cel·lular que utilitza productes naturals i actius específics, com ara la peònia, coneguda per les seves propietats beneficioses. Per tant, amb aquest protocol eliminem els símptomes del fred a les pells amb rosacea com són la tibantor, descamació, tacte aspre.

Mentrestant, es pot combinar a casa amb un tractament específic efecte calmant indicat per a pells normals vermelles, o pells amb alta sensibilitat. “La idea és centrar-nos a compensar la microcirculació, disminuir l’envermelliment i aportar una sensació de calma a la pell”, confirma Silvia Giralt. És molt important, això sí, que qualsevol producte que es faci servir sigui oil-free.

A més, Giralt alerta sobre un error que les persones amb aquest problema solen cometre a l’hora de crear la seva rutina de dia, “moltes persones amb pell sensible o rosàcia eliminen el tònic de la rutina de cures el tònic, hi ha una falsa creença que es tracta d’un producte agressiu, però hi ha alguns específics per a aquest tipus de pells que són ideals i molt beneficiosos”. Un exemple és Osmoclean loció desensibilitzant desmaquillant sense alcohol (22,10€ a boutiquesilviagiralt.com), una loció suau que actua com a tònic desmaquillant, amb una fórmula ultrasuau per a una tolerància òptima.

Així mateix, es pot considerar l’ús de nutricosmètica avançada específica per a pells sensibles. “Productes com el Pla Pell Sensible de 180 the concept, que conté col·lagen, àcid hialurònic i Omega 3, poden ajudar a reduir la inflamació i millorar la salut de la pell des de l’interior”, recomanen des del centre d’estètica Silvia Giralt.

Ús de prebiòtics a la rutina diària

Finalment, tenir cura de la flora cutània és essencial per mantenir una pell saludable. Els prebiòtics actuen com a aliment per als microorganismes beneficiosos de la pell, preservant-ne l’equilibri i enfortint la barrera protectora. Com a resultat, la introducció de prebiòtics a la teva rutina de cura diària pot ser fonamental per protegir eficaçment la flora cutània i evitar afeccions de la pell.

El Facial Microbiota Treatment del Centre d´Estètica Silvia Giralt (85€) ofereix una experiència única per reequilibrar la microbiota de la pell. Mitjançant l’ús d’oxigen al 95% i cosmètica bionòmica vegana, aquest tractament revitalitza la pell i la deixa fresca, sucosa i vital. “Al nodrir la pell amb ingredients naturals i oxigen pur, aquest tractament no només millora l’aparença de la pell, sinó que també en promou la salut interna, proporcionant una sensació de rejoveniment i benestar”, afirma Silvia Giralt.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*