L’estiu ja és aquí i tenim un pla Summer&Siluet per a tu

Marta Ribaudí/ junio 23, 2020/ Blog, Corporal, Uncategorized

Per fi! L’estiu ja és aquí i aquest any, després dels mesos viscuts, en tenim més ganes que mai. Més ganes de sortir, més ganes de retrobar-nos, més ganes de sentir-nos a gust amb nosaltres mateixes. I per a la majoria de nosaltres, això vol dir que ens hem d’ocupar d’aquelles zones del nostre cos que més visiblement acusen el pas del temps, el que hem menjat de més o l’herència genètica.

Per això a Sílvia Giralt Estètica Avançada hem dissenyat 3 plans Summer&Siluet Edició Limitada que, sols o combinats, t’ajudaran perquè aquest estiu pugui lluir la figura que desitges.

1. PLA VENTRE PLA Aconsegueix la panxa que desitges i defineix cintura.
6 sessions per 490€

2. PLA CEL·LULITIS, CIRCULACIÓ I RETENCIÓ DE LÍQUIDS Elimina la cel·lulitis, redueix la inflamació i millora la circulació amb Alliance Medical by Endermologie®
6 sessions per 490€

3. PLA TONIFICACIÓ BRAÇOS Aconsegueix uns braços més ferms i tersos amb un tractament que actua contra la glicació i la pèrdua de densitat.
6 sessions per 490€

Pots combinar els plans o escollir el que millor s’adapti a les teves necessitats. Recorda que l’edició és limitada i només hi ha 20 places.

El Diagnòstic Global en tres fases que realitzem abans de qualsevol tractament ens permetrà desenvolupar un pla exclusiu per a tu. Demana el teu al 93 805 49 67 o per WA al 696 11 29 74. És gratuït i sense compromís.

Obrim cada dia de 9 a 21 hores. Dissabtes de 9 a 13 hores.

Compartir esta entrada