Transforma el teu cos el 2024: els tractaments que revolucionaran l’any

/ gener 30, 2024/ Uncategorized/ 0 comments

El Centre d’estètica Silvia Giralt presenta la guia definitiva dels mètodes més avançats per esculpir, tonificar i revitalitzar el cos

L’inici del nou any és el moment ideal per renovar-nos, i quina millor manera de fer-ho que complir finalment els objectius d’any nou. El Centre d’Estètica Silvia Giralt de la bellesa i el benestar proposa una sèrie de tractaments corporals el 2024 per transformar el teu cos.

Endermologie Détox Cellu M6 Alliance: l’art de la purificació

Silvia Giralt subratlla la importància del drenatge limfàtic i l’oxigenació dels teixits com a fonaments d’una pell saludable. També, el tractament endermologie® détox se centra a eliminar les toxines i la retenció de líquids. A més, utilitza l’exfoliació profunda i un massatge mecànic estimulant. Posteriorment es pot completar amb productes com la Crème Micro Peeling Éclat Du Corps i el Spray Cames Lleugeres.

Làser Bioluminiscent Procyon: l’escultor de la llum

La tecnologia Procyon ofereix una experiència única que combina la precisió del làser amb els efectes revitalitzants de la cosmètica bioluminiscent. “En sessions de tan sols 15 minuts, aquest tractament remodela la figura, millora la textura de la pell i elimina imperfeccions, recolzat en estudis clínics que en garanteixen l’efectivitat”, afirma Silvia Giralt .

Venus LegacyTM: la promesa d’un cos perfecte

Venus LegacyTM és el favorit gràcies a la seva capacitat per tractar de manera efectiva i no invasiva el greix localitzat i la cel·lulitis. Combinant la tecnologia multipolar, polsos magnètics i VariPulse TechnologyTM aconsegueix una pell més llisa i ferma. És una experiència que Silvia Giralt considera “essencial per als que busquen resultats ràpids i duradors”.

Bikini Sublim: l’aliat per a un contorn perfecte

El tractament Bikini Sublime és una revolució en la cura corporal que promet molt bons resultats en una sessió. Primer aplica sals i plantes medicinals per desintoxicar i purificar la pell. Després, els massatges manuals lipolítics se centren a descompondre el greix localitzat i millorar la circulació.

Finalment, l’embenat reafirmant reafirma la pell i redueix mesures. “Els clients també es beneficien d´una tisana reafirmant que promou la producció de col·lagen, essencial per mantenir la pell tonificada”, afegeix Giralt. Bikini Sublime és un tractament personalitzat per a cada client. És perfecte per a la temporada de primavera, ajuda a esculpir la figura.

Imperium: la nova frontera de la tonalitat muscular del cos

Imperium representa l’evolució en tractaments de definició muscular, utilitzant la diatermocontracció per reduir el volum i tonificar els teixits. “Aquest equip és capaç dʻemetre senyals de radiofreqüència que treballen tant la dermis com el múscul, assegurant un enfocament integral en la millora corporal”, informa Giralt.

Body Svelte: l’experiència detox definitiva

‘Body Svelte’ no és només un tractament, és una experiència per sincronitzar el cos i la ment. “A través d´un ritual que combina tècniques manuals amb biocosmètica, aquest tractament se centra en la detoxificació, reduir la retenció de líquids i lluitar contra la cel·lulitis”, confirma l´experta. Primer es fa una exfoliació amb un guant activador. Després un massatge drenant de maderoteràpia amb un oli corporal anticel·lulític. I finalment s’aplica un Sèrum Corporal Reparador a Oli i la Crema Hidratant Corporal per tancar el ritual, deixant la pell nodrida i rejovenida.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*