Ritual Natura: massatge relaxant by Silvia Giralt

/ novembre 23, 2022/ Blog, Corporal, Facial/ 0 comments

A Silvia Giralt hem creat un ritual propi que combina streching, un massatge relaxant i lífting natural per equilibrar rostre, cos i ment de manera global

Masaje relajante - massatge relaxant

Moltes vegades, amb el tràfec de la rutina oblidem la importància de dedicar una part del nostre temps lliure a cuidar i mimar el nostre cos. Tot i això, és clau per mantenir equilibrat el nostre benestar tant a nivell físic com mental. A Silvia hem desenvolupat un massatge relaxant, un mètode únic que, a través de moviments manuals, pressions amb massatges relaxants i productes propis permet assolir un estat de relax intens alhora que reafirma, allisa arrugues i elimina toxines de la pell a més d’aportar il·luminació.

Com es fa aquest massatge relaxant?

El primer pas abans de començar qualsevol tractament serà fer un diagnòstic global integratiu per analitzar, avaluar i determinar quin és l’estat actual de la pell, mesurant els nivells d’oxidació i inflamació cel·lular per identificar i solucionar el problema des de l’interior.

Seguidament, començarà el tractament amb una cerimònia de benvinguda on a través de tovalloles calentes i una infusió de bellesa crearem una atmosfera confortable, relaxada i plaent perquè l’experiència sigui completament zen.

Tot seguit, es realitzarà una renovació de la pell. Gràcies a l’exclusiu exfoliant netejador unisex combinat amb streching, la tècnica d’estiraments amb tovalloles i punts de shiatju que evadeixen les tensions, aconseguirem eliminar les cèl·lules mortes i toxines acumulades, renovant la dermis i deixant-la sedosa, nodrida i lluminosa.

Masaje relajante - massatge relaxant

Després d’aquests primers contactes, el ritual continua amb un massatge relaxant a cara, coll i escot amb un mètode propi de lift i contouring. Aquest activa els meridians amb maniobres orientals i estiraments amb tovalloles calentes infusionades en herbes beneficioses per a la dermis. D’aquesta manera, aconseguim recol·locar els músculs i les fàscies de l’oval facial definint completament la cara.

A més, en completar aquest pas amb la biocosmètica de Silvia Giralt. Gràcies a l’acció de l’aranja, l’oli de coco i els extractes d’oli d’ametlles, aconseguim activar el teixit connectiu aconseguint un efecte lífting natural.

Masaje relajante by Silvia Giralt  - massatge relaxant

Finalment, el Ritual Natura by Silvia Giralt es completa tractant el cos per alliberar-lo de líquids i activar-ne el drenatge limfàtic. Es realitza amb una tècnica ancestral a base de dues pedres amb manípuls energètics que esculpin el cos harmonitzant i remodelant el cos. Igualment, l’oli corporal ritual nature anticel·lulític i reafirmant aconseguim un cos equilibrat, preparat i lliure d’inflamació abdominal i global.

Beneficis

  • Aporta un intens relax
  • Elimina toxines i higienitza la pell
  • Repara la dermis i la deixa visiblement més il·luminada, sedosa i nodrida
  • Recupera la fermesa cutània
  • Elimina l’estrès oxidatiu
Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*