Crema de cacauet, un must per a la dieta

/ gener 12, 2023/ Blog, Corporal/ 0 comments

La crema de cacauet és un aliment ideal per al benestar del cos segons revelen mitjans com Men’s Health o Telva

La crema de cacauet s’elabora amb manís rostits en secs i mòlts fins a crear una textura de mantega que, a més de ser un aliment deliciós, és molt beneficiós tant per regular el sucre a la sang com per mantenir la salut muscular i cardiovascular i millorar el benestar del sistema immune.

Per què és tan beneficiosa la crema de cacauet?

El primer que hem de tenir en compte abans de començar a consumir mantega de cacauet és escollir una que sigui 100% pura, sense conservants, sal o sucres afegits. D’aquesta manera, aconseguirem mantenir les propietats naturals del cacauet, entre les quals destaquen:

  • És una excel·lent font de fibra: compta amb un alt contingut de fibra que ajuda a desenvolupar les digestions correctament i evitar la sensació de pesadesa.
  • Contribueix a baixar de pes: aquest aliment té un gran poder saciant que ajuda a combatre l’ansietat per menjar entre hores i evita la ingesta d’altres snacks menys saludables.
  • Aporta un extra d’energia ja que és rica en proteïnes i greixos saludables monoinsaturats (de manera que es recomana ingerir després d’entrenar).
  • Ajuda al desenvolupament muscular: és una opció ideal per generar múscula ja que permet assolir fàcilment les calories i proteïnes necessàries per arribar als objectius.

En quina proporció es recomana?

Aquest superaliment, tot i tenir nombroses propietats, es recomana en diferents proporcions en funció de la persona i els objectius que vulgui complir, ja que per cada 100 grams, el seu nutrient més alt és el greix amb un 76%, seguit d’un 17 % de proteïnes i un 7% de carbohidrats.
Per això, abans d’incloure’l a la dieta, el primer pas serà consultar un expert i fer un estudi personalitzat i individual, entès el cos des de la globalitat que valori l’estat físic i emocional del pacient, els hàbits diaris, alimentació i gustos personals , perquè l’especialista pugui planificar, en funció de les necessitats de cada persona, els nutrients naturals i la quantitat de crema de cacauet que el seu cos necessitarà per potenciar-ne el benestar i assolir els seus objectius musculars.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*