Estic engreixant o és retenció de líquids?

/ desembre 23, 2022/ Blog, Corporal, Uncategorized/ 0 comments

Moltes vegades i sobretot en temporada de celebracions sentim una inflor i pesadesa poc habitual, però això no sempre és sinònim d’un augment de pes, pot ser retenció de líquids!

Si notes una inflor evident a la zona del ventre, cames i turmells sense fer res fora del que és habitual de la teva rutina el més probable és que pateixis de retenció de líquids.

La manca d’una dieta desequilibrada fa que el cos tingui una sobrecàrrega de toxines, cosa que fa que el metabolisme es torni més lent provocant cansament, insomni, retenció de líquids, etc.

Les toxines: principals responsables de la retenció de líquids

Les toxines són substàncies nocives per al nostre cos. Un excés d’aquestes impedeix el correcte procés de renovació cel·lular, cosa que augmenta l’oxidació i la inflamació a més d’estar directament relacionades amb l’envelliment de la pell.

Altres conseqüències que té un excés de toxines al nostre cos, a més de la inflor per la retenció de líquids, són:

  • Cansament: sentir cansament constant després d’haver canviat de rutina d’exercicis o haver elevat la nostra activitat física pot semblar normal, però no ho és si persisteix després del descans.
  • Pell apagada o irritada: l’acumulació de toxines impedeix una bona regeneració cel·lular, procés essencial per mantenir una pell sana, hidratada i lluminosa.
    Insomni: encara que hi ha múltiples factors que afecten la manca de son correcte, una acumulació excessiva d’aquestes partícules també hi té molt a veure. Això és degut a que afecten els processos encarregats dalliberar les substàncies que indueixen al son.

Quins productes ajuden a combatre la retenció de líquids?

Segons recomanen a El Español, l’Oli Corporal Anticel·lulític de Silvia Giralt , compta amb una textura seca i actua com a anticel·lulític, reafirmant i reductor. És el producte ideal per aportar lluminositat, millorar la circulació sanguínia, evitar la flacciditat i corregir la textura de la pell.

combatir retención de líquidos

La seva composició té propietats astringents i diürètiques que milloren el drenatge limfàtic i la circulació sanguínia eliminant així la cel·lulitis i la retenció de líquids. També és un gran estimulador de la formació natural de col·lagen que fa el nostre cos, ideal per reafirmar els teixits de les capes més profundes de la pell.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*