Sheila Avilés utilitza cosmètica natural per a una pell ideal

/ novembre 24, 2022/ Blog/ 0 comments

La cosmètica natural de Silvia Giralt, l’essencial beauty que acompanya sempre la trail runner

  • Descobriu el ritual natura, el massatge relaxant que realitzem amb els productes favorits de cosmètica natural de Sheila.

L’esportista i influencer Sheila Avilés ha revelat a través d’instagram quina és la seva cosmètica natural imprescindible per a una pell perfecta, radiant i saludable a qualsevol lloc del món, la línia de Silvia Giralt, és una gamma de productes amb fórmules basades en actius d’origen natural i beneficioses tant amb el medi ambient com amb la pell.

Per què la cosmètica natural de Silvia Giralt?

Aquesta línia està inspirada en la natura i es formula amb principis actius naturals molt efectius que permeten a la pell una millor absorció dels nutrients i propietats beneficioses per a ella.

Exfoliant netejador per a rostre i cos

L’exfoliant netejador no només retira les cèl·lules mortes que s’acumulen a la dermis, també neteja i hidrata la pell, la protegeix davant d’agressions externes i serveix de potenciador perquè penetrin millor els productes que s’apliquen posteriorment.

La seva fórmula es compon a base de sucre, un gran agent exfoliant ric en àcid glicòlic per eliminar taques i arrugues; sal, amb grans propietats desinflamatòries que ajuda a millorar la circulació; oli d’aranja per estimular la formació de col·lagen i frenar l’envelliment de la pell; oli de gira-sol, amb un alt contingut d’àcids grassos poliinisaturats i vitamina E que aporten nutrició; oli d’ametlles dolces ric en vitamina E i un antioxidant molt efectiu i oli de coco amb propietats antibiòtiques i antimicrobianes que prevé i combat afeccions a la pell i es pot emprar com un humectant natural.

cosmética natural - cosmètica natural

Aquesta combinació d’actius crea una sinergia excel·lent per estimular la circulació, afavorir un to de pell uniforme i despertar tots els sentits amb la fragància fresca i afruitada

Oli Corporal Anticel·lulític

Un altre cosmètic que acompanya l’esportista en els viatges és l’oli Corporal Anticel·lulític, un gran aliat per combatre la cel·lulitis localitzada.

Aquest oli sec anticel·lulític, reafirmant i reductes aporta lluminositat, millora la circulació sanguínia, evita la flacciditat i corregeix la textura de la pell gràcies a la combinació d’olis essencials i principis actius com l’extracte de cafè, l’oli de romaní, l’extracte de algues, l’oli de canyella, l’oli de gingebre, aranja, marula i l’extracte de magrana.

cosmética natural - cosmètica natural

Aquesta composició té propietats astingents i diürètiques que milloren el drenatge limfàtic i la circulació sanguínia eliminant així la cel·lulitis i la retenció de líquids. També és un gran estimulador de la formació natural de col·lagen que fa el nostre cos, ideal per reafirmar els teixits de les capes més profundes de la pell.

Sèrum en oli reparador

El sèrum en oli és un tractament reparador, nutritiu i revitalitzant apte per tractar rostre, cos i cabell, amb una increïble acció antioxidant que hidrata i millora l’elasticitat, ideal per recuperar la pell després de les competicions.

Es tracta d’una barreja rica en vitamines que alenteix eficaçment el procés d’envelliment de la pell i el cuir cabellut. Aquest sèrum està formulat a base d’oli de llavor de baobab que hidrata i estimula la producció de col·làgena i elastina per aportar finor i fermesa a la cara; també compta amb àcids grassos com omega 3 i 6 que proporcionen flexibilitat i protecció a la dermis; macadàmia, amb un alt contingut en àcid oleic que ajuda a conservar els antioxidants i vitamines naturals i vitamina E provinent de la jojoba, ideal per combatre toxines que agredeixen la pell.

cosmética natural - cosmètica natural

Aquest sèrum es pot combinar amb la resta de productes de la línia per potenciar-ne l’efecte i crear sinergies entre les propietats de tots dos.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*