Com rejovenir l’escot per a un nadal radiant?

/ desembre 23, 2022/ Uncategorized/ 0 comments

Comença el compte enrere per a les festes! Descobreix el tractament de lluminositat Radiance de Silvia Giralt per rejovenir l’escot, el coll i les mans i brillar en totes les celebracions

rejovenir l'escot - rejuvenecer el escoteS’acosta la temporada de festivitats, una època en què ens encanta lluir la nostra millor versió i preparar-nos per entrar amb bon peu el nou any. T’oferim la solució perfecta per mimar-te i preparar-te abans que arribin el Nadal amb un tractament per rejovenir l’escot i lluir els vestits que ens vinguin més de gust sense complexos.

Per què la pell perd lluminositat?

La deshidratació, l’estrès oxidatiu, els factors ambientals i l’envelliment poden provocar que la pell perdi la llum i la vitalitat natural. L’envelliment prematur de la pell provoca que la capa externa de la dermis s’aprimi igual que es redueix la quantitat de melanòcits, les cèl·lules que contenen pigment. Com a conseqüència, la pell es presenta molt més fina, pàl·lida i manca de brillantor.

Tecnologia capdavantera amb llum infraroja

El Tractament de Lluminositat Radiance aconsegueix recuperar les pells en estat alterat i tornar a la pell el seu equilibri i la lluminositat natural. Aconsegueix el seu efecte gràcies a la tecnologia E Feather de Terssia Gold, una excel·lent sinergia de led vermell, infrarojos i termoteràpia que, juntament amb un capçal de diamant, garanteix resultats des de la primera sessió, aquesta combinació permet abastar des de l’epidermis fins a la hipodermis i estimular la creació de col·lagen i elastina des del seu origen.

El led vermell contribueix a frenar l’envelliment prematur de la pell estimulant els mitocondris. Els infrarojos, actuen com un antiinflamatori tractant les zones més conflictives i per la seva banda, la termoteràpia permet a la pell generar noves fibres rejovenidores i optimitzar el cicle de vida cel·lular.

rejuvenecer escote

Com es fa el tractament per rejovenir l’escot?

Aquest ritual és una experiència única plena de sensacions i resultats meravellosos que ofereixen luxe a la pell i al teu benestar, garantint la millor cura per al teu dermis.Terssia Gold es pot aplicar sobre rostre, coll i mans per a un tractament complet.

El protocol comença preparant la zona de tractar per garantir l’eficàcia de la tecnologia. Un cop està llesta, a la cara, es realitzaran moviments ascendents i es deixarà el capçal del dispositiu fix a les zones més conflictives com el solc nasolabial, el contorn d’ulls i oval facial, aconseguint així redefinir el rostre, unificar el to i hidratar la dermis.

Continua el ritual tractant coll i escot, amb especial èmfasi en les arrugues de l’escot, el despenjament del coll i les taques ocasionades pel sol en cas que hi siguin presents.

Finalment, acabem la rutina de cura aplicant Terssia a les mans amb moviments circulars i insistint a les zones més arrugades o tacades.

Beneficis:

  • Efecte glow
  • Redefinició i elevació de l’oval facial
  • Pell amb to uniforme
  • Línies d’expressió atenuades
  • Retarda l’envelliment
Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*