4 robots estètics (que semblen del futur) per assolir un cos de deessa en temps rècord

/ maig 25, 2023/ Blog, Corporal, Uncategorized/ 0 comments

Tenim l’estiu a sobre, però encara no és tard per posar-hi el body a punt. Si el que busques és modelar, reduir cel·lulitis i reafirmar, aquestes són les 4 tractaments corporals a Barcelona que el teu cos necessiti.

Busques una manera ràpida i efectiva d’aconseguir un cos com una deessa? No busqueu més: aquí teniu els 4 tractaments corporals tractaments corporals a Barcelonaclau recomanats per Silvia Giralt, esteticista i fundadora de la Clínica estètica antiaging & medicina estètica Silvia Giralt. Una selecció de tecnologies d’avantguarda que modelen el cos, renoven la pell i drenen líquids i greix sobrant fins a concedir-te el cos que vulguis.

Làser bioluminiscent Procyon

Reductor + millorar la qualitat de la pell

L’aparatologia estètica ha experimentat un gran avenç en els darrers anys, tant és així que sorgeixen tecnologies com Procyon, que aconsegueix resultats ràpids molt similars als de la medicina estètica corporal (però sense punxades ni dolor). L’esteticista Silvia Giralt recomana aquest tractament si busques reafirmar, millorar l’aspecte de la pell de taronja remodelar la figura de manera ràpida i eliminar imperfeccions cutànies.

Procyon és una plataforma lumínica multidisciplinària, que ofereix una simbiosi única i perfecta entre l’equip i la distintiva cosmètica bioluminiscent per atorgar resultats immediats, visibles i duradors en temps rècord. Amb centelleigs de tan sols 15 minuts, ofereix una veritable alternativa a la medicina estètica i compta amb estudis clínics mèdics avalats que així ho certifiquen.

Endermologie détox Cellu M6 Alliance, de LPG

Volum + retenció de líquids

El tractament endermologie® détox corporal drena les toxines acumulades i la retenció de líquids. Ajuda a perdre volum, activar la circulació sanguínia i oxigenar el teixit. Silvia Giralt recomana aquest tractament si el que busques és perdre volum i eliminar la retenció de líquids, ja que té un potent efecte desintoxicant i drenant.

El tractament a la Clínica estètica antiaging & medicina estètica Silvia Giralt comença exfoliant i netejant la pell d’abdomen, glutis i cames de cèl·lules mortes amb l’emulsió Crème Micro Peeling Éclat Du Corps, de LPG®, que conté un 5% d’AHA (alfa hid ) i un 2% de complex exclusiu antiedat.

A continuació, amb l’equip Cellu M6 Alliance®, de LPG® es fa un massatge mecànic i estimulador. Aquesta tecnologia exerceix micro pulsacions sobre els meridians, de l’abdomen, les lumbars, els glutis i les cames, responsables d’eliminar toxines, activar la circulació i el drenatge limfàtic, millorar-ne la vascularització, la retenció de líquids i la qualitat de la pell.

Per acabar, s’aplica el Spray Cames Lleugeres començant als turmells cap a les cames. Drena, tonifica i proporciona un benestar circulatori.

Imperium, de Tormamed

Definició muscular

L’aparatologia Imperium que utilitzen a la Clínica Silvia Giralt per a tractaments corporals enfocats en reducció de greix amb definició muscular està dotada d’una nova modalitat d’energia anomenada Diatermocontracció que ofereix resultats increïbles.

A través d’una sofisticada elaboració del senyal electromagnètic, aquesta energia aconsegueix produir simultàniament contracció muscular i termoteràpia amb beneficis a l’hora de tractar problemes corporals com: flaccidesa, reducció de volum i tonificació dels teixits.

D’altra banda, Imperium és l’únic equip que té un manipul capacitiu i resistiu alhora que permet una actuació concentrada dels dos tipus d’ona.

Venus LegacyTM 

Greix localitzat + cel·lulitis rebel

Aquesta tecnologia única, una de les més famoses entre les celebrities per tractar-se d’un mètode ràpid, segur, indolor i no invasiu, és capaç de remodelar el cos de manera molt efectiva. L’esteticista Silvia Giralt ho recomana, sobretot, per aconseguir un efecte reductor a zones localitzades alhora que es tracta la cel·lulitis més rebel.

Aquest tractament combina la tecnologia multipolar i els polsos magnètics (MP)2, amb la nova funció VariPulse TechnologyTM que ajudés a eliminar el greix i la cel·lulitis rebel. Amb el sistema VariPulse s’aconsegueix un drenatge limfàtic i estimular la circulació. A més, és un tractament no invasiu i indolor, adaptat a tota classe de pells, que combina dues tècniques per penetrar profundament a la superfície de la pell, garantint resultats immediats ia llarg termini.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*