Procyon tractament facial: el nou làser bioluminiscent amb carbó actiu que elimina les taques i es pot fer a l’estiu!

/ abril 25, 2023/ Uncategorized/ 0 comments

Elimina taques i arrugues. Soluciona el problema de les marques d’acne, perfecciona, il·lumina i neteja impureses. Procyon tractament facial combina una nova generació d’IPL amb carbó actiu per solucionar les preocupacions estètiques facials.

Aquest tractament que fem la Clínica estètica antiaging & medicina estètica Silvia Giralt és capaç de donar solució a totes les preocupacions estètiques que arriben amb el bon temps. Abans pensàvem que era tard i caldria esperar que s’amagui el sol. Procyon tractament facial compta amb una nova generació de làser atén problemes cutanis relacionats amb el fotoenvelliment sense perill de patir cap lesió.

Per això, combina un revolucionari sistema de tecnologia de Llum Pulsada millorada amb tècniques molt eficaces. Per exemple, el carbó actiu per eliminar els signes de l’envelliment i les taques causades pel dany solar, l’edat i altres factors.

Procyon tractament facial

Procyon tractament facial, una plataforma lumínica multidisciplinària única al món

Aquest tractament revolucionari dissenyat amb cura per treballar amb FHOS té truc. El secret és el sistema únic d’ona en altiplà. Gràcies a aquest sistema transfereix gran energia i concentració de llum en un espai curt de temps, sense arribar a escalfar els teixits. Això es tradueix en una millora de la pell tant de la cara com del cos en tots els sentits.

Procyon tractament facial ofereix una simbiosi única i perfecta entre lequip de llum polsada dúltima generació Procyon i la cosmètica bioluminiscent. Atorga resultats immediats, visibles i duradors en temps rècord. Amb llampades de tan sols 15 minuts, ofereix una veritable alternativa a la medicina estètica. Compte amb estudis clínics mèdics avalats que així ho certifiquen.

Com funciona? La llum d’alta intensitat que emet el làser de Procyon tractament facial és absorbida pels pigments naturals de la pell. Això estimula la producció de col·lagen i la regeneració de les fibres d’elastina. A més, gràcies a la seva aplicació amb carbó actiu que exfolia la pell arrossegant toxines i cèl·lules mortes, neteja la pell d’impureses i la perfecciona.

 Beneficis de Procyon tractament facial

  • Fotorejoveniment.
  • Eliminació de taques.
  • Atenuació d’arrugues.
  • Eliminació de marques d’acne.
  • Millora d’imperfeccions i neteja impureses

Reserva el teu tractament facial a Igualada (Barcelona) ja per telèfon trucant al 938054967 o per Whatsapp escrivint al número 696112974. Et responem en el moment.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*