Blefaroplàstia Barcelona: l’alternativa

/ febrer 9, 2023/ Blog, Facial, Uncategorized/ 0 comments

Blefaroplasma®, així es diu la blefaroplàstia sense cirurgia que et pots fer a Silvia Giralt a Igualada (Barcelona). Tensa el múscul del contorn dels ulls fins a aconseguir efectes molt semblants a l’operació, però sense punxades ni dolor.

La flacciditat és un dels efectes més acusats de l’envelliment facial i una de les zones que més afecta és les parpelles. Provoca un excés de pell que cau sobre els ulls, així com bosses, i dóna aspecte cansat. Per això, no és estrany que moltes persones recorrin a la blefaroplàstia per solucionar-ho. Es tracta d’un tipus de cirurgia que extirpa l’excés de pell de les parpelles. A Barcelona ja hi ha una alternativa sense cirurgia que et pots fer en menys de 1h.

I si haguéssim descobert un tractament que no fa mal, no requereix punxades i ofereix resultats molt similars a aquesta cirurgia? Existeix, es diu Blefaroplasma®, ho té la Cínica estètica antiaging & medicina estètica Silvia Giralt, és fantasia pura i es pot fer durant tot l’any.

En què consisteix exactament la blefaropastia sense cirurgia que es realitza a Barcelona?

Per a aquest tractament Silvia Giralt combina l’aparell Jovena® amb cosmètics personalitzats i un pla de nutricosmètica específic per al contorn dels ulls. Gràcies a aquesta combinació s’aconsegueix regenerar la pell i tonificar els músculs al voltant dels ulls amb resultats sorprenents.

Durant el tractament en cabina s’utilitzen dues 2 energies: Plasma Fraccionado® per a una microcirurgia mínimament invasiva i RF Diatermo Contracción® per arribar a les capes dèrmiques més profundes i als músculs. Gràcies a això es milloren les proporcions facials i s’afavoreix el tensat, la reafirmació i la tonificació de la pell.

Blefaroplàstia BarcelonaAbans i després amb aparells Jovena® (imatge de www.tormamed.com)

Per aconseguir aquests efectes s’introdueix calor al teixit mentre es provoquen massivament contraccions musculars. Així, s’aconsegueixen rejovenir els músculs restaurant fibres massivament i produint un efecte immediat i durador.

Millorar el to de les parpelles des de dins

Per donar suport al tractament i potenciar els resultats Silvia Giralt dóna molta importància al tractament nutricosmètic. En aquest cas recomana sempre després d’un diagnòstic integratiu personalitzat el Pla ulls i coll de 180 the concept.

Aquestes càpsules ataquen, gràcies a l’aportació de CLA (Àcid linoleic conjugat), els greixos localitzats del doble mentó, les bosses d’ulls i millora les ulleres alhora que es genera un efecte antioxidant i desintoxicant a la pell. A més, conté L-Arginina, que té funcions vasodilatadores i propicia que els músculs incrementin la quantitat d’oxigen rebuda, dotant-los de més força i vigor.

Amb l’acció de reafirmació dels teixits, l’eliminació de líquid, l’activació de la circulació i la reducció de greix, s’aconsegueix un efecte conjunt de millora de l’aparença del contorn d’ulls.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*