Hydrafacial Barcelona: el tractament en cabina que revela la brillantor natural de la pell en 30 minuts

/ març 13, 2023/ Uncategorized/ 0 comments

T’expliquem tots els beneficis d’ Hydrafacial, el tractament que està arrasant al món de la bellesa i que ja et pots fer a Silvia Giralt, Barcelona. Un mètode que combina neteja, exfoliació i hidratació per eliminar les cèl·lules mortes de la pell i presentar un cutis lluminós i uniforme en només 30 min.

Un tractament facial complet que millora la textura de la pell, redueix els signes de l’envelliment i tracta l’acne, tot alhora i en 30 minuts! Hydrafacial s’ha convertit en el nou tractament de moda al món gràcies a la difusió que els usuaris han fet dels seus sorprenents resultats en xarxes socials.

Què és Hydrafacial?

El tractament Hydrafacial que et pots realitzar a Igualada, Barcelona, ​​és una teràpia cutània no invasiva que està guanyant molt de reconeixement al sector de la bellesa. És un tractament facial que aplica una tecnologia patentada per netejar, eliminar impureses, regenerar i rehidratar la pell.

El que realment ha fet famós aquest facial és que a diferència de les higienes exfoliants tradicionals i els peelings regeneradors, el seu procediment és molt suau i no implica lús de productes químics agressius ni tècniques abrasives que poden danyar la pell. Per tant, és perfecte per millorar la textura i la hidratació de qualsevol tipus de pell. A més, pot disminuir la presència d’arrugues i línies fines, donant com a resultat un cutis més ters i lluminós.

Descobreix quin és el millor tractament Hydrafacial per a tu

Realitzar-se Hydrafacial a Barcelona: tres passos per a una pell nova

HydraFacial Barcelona és un innovador sistema de rejoveniment facial, dissenyat per optimitzar el benestar, la salut i l’aspecte global de la pell a través d’un completíssim procés organitzat en 3 passos senzills. No obstant això, i això és una de les coses més sorprenents del tractament, totes succeeixen pràcticament alhora gràcies a la tecnologia Vortex-Fusion®: un sistema dual que utilitza una tecnologia de buit o succió i, alhora, fa penetrar súper-serums a la pell.

Hydrafacial Barcelona

Tots els beneficis de Hydrafacial a Barcelona

Un dels beneficis més immediats de Hydrafacial és la seva capacitat de millorar la textura de la pell en només 30 minuts. En eliminar les cèl·lules mortes i fer una extracció tan profunda, es descobreix un aspecte més suau i uniforme immediatament sense utilitzar procediments abrasius.

A més, ajuda a prevenir els efectes de l’envelliment. En proporcionar una profundes hidratació i nutrició a la pell, aquest procediment pot ajudar a disminuir l’aparició d’arrugues. A més, ajuda a estimular la producció de col·lagen, restaurant la textura i millorant elasticitat de la pell. Hydrafacial és una opció meravellosa sobretot per als que tenen una textura de pell desigual, ja sigui per acne, opacitat o petites taques, aquest tractament ajuda a atenuar aquests problemes i equilibrar la pell.

  • ARRUGUES FINES + LÍNIES D’EXPRESSIÓ
  • ELASTICITAT + FERMESA
  • LLUMINOSITAT + VITALITAT
  • TEXTURA DE LA PELL
  • TAQUES + UNIFORMITAT DEL TO
  • PELL GREIX, CONGESTIONADA I AMB IMPERFECCIONS
  • PORUS DILATATS

El desitjat efecte glow

Però si hi ha un punt diferencial a Hydrafacial és la capacitat d’hidratar la pell en profunditat, deixant-la revitalitzada i fresca. És perfecte per als qui tenen la pell seca o deshidratada, ja que ajuda a reposar la humitat perduda i restablir lequilibri dels nivells naturals dhidratació de la pell. A més a més, “aquest tractament també pot ser beneficiós per als qui tenen la pell sensible o propensa a l’acne, ja que pot reduir la irritació, la inflamació i els brots”, puntualitza Silvia Giralt.

Tècnica ‘al buit’ per desobstruir els porus

Per desobstruir els porus i eradicar les impureses, Hydrafacial empra una tecnologia de succió al buit per extreure les impureses de l’interior. Això minimitza la mida dels porus i redueix molt les possibilitats que apareguin brots d’acne. A més, el sèrum hidratant que t’utilitza en casos d’obstrucció de porus molt severa conté ingredients com l’àcid salicílic i l’àcid glicòlic, tots dos eficaços en el tractament de l’acne. A més, aquest sèrum conté antioxidants com la vitamina C, especialment útil per a les persones que pateixen hiperpigmentació o danys solars.

Reserva el teu tractament facial a Igualada (Barcelona) ja per telèfon trucant al 938054967 o per Whatsapp escrivint al número 696112974. Et responem en el moment.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*