Hydrafacial Syndeo: l’aigua com a aliat de bellesa

/ abril 29, 2024/ Uncategorized/ 0 comments

Descobreix el tractament facial Hydrafacial Syndeo, basat en una tecnologia en hidrodermoabrasió que utilitza la força de l’aigua per revelar la pell que sempre has desitjat.

La primera impressió ho pot dir tot, mantenir una pell radiant no és només una qüestió de vanitat, sinó una targeta de presentació essencial a la nostra vida diària. Amb la constant exposició a la contaminació i l’estrès, la nostra pell es pot veure afectada, perdent lluminositat i vitalitat. Tot i això, la ciència de l’estètica no es cansa de buscar solucions, i el Centre d’Estètica Silvia Giralt a Igualada (Barcelona) està al capdavant d’aquesta revolució amb el nou tractament facial Hydrafacial Syndeo, una meravella de la tecnologia en hidrodermoabrasió que promet resultats des de la primera sessió. I és que, tal com explica l’esteticista Silvia Giralt, “és el tractament més demanat del nostre centre ja que aconsegueix un efecte glow espectacular que es perllonga en el temps”.

Què és Hydrafacial Syndeo i com revoluciona la cura de la pell?

A diferència dels mètodes tradicionals que poden ser agressius per a pells sensibles, la hidrodermoabrasió Hydrafacial Syndeo sorgeix com un oasi de renovació. Tal com explica l’esteticista Silvia Giralt, “aquest innovador sistema es recolza a l’aigua com a principal eina exfoliant, minimitzant la irritació i maximitzant els beneficis”. Amb la seva tecnologia patentada, neta, exfolia i extreu cèl·lules mortes, alhora que nodreix la pell amb un còctel de sèrums que inclouen hidratants, antioxidants i pèptids. A més, apunta l´esteticista, “no només és capaç d´atendre les necessitats generals de la pell, sinó que també es personalitza amb complements específics per abordar problemes particulars de cada pacient“. Fins i tot, comenta Giralt, “és un tractament molt efectiu a nivell corporal i capil·lar”.
  • Acne en graus I i II
  • Fotoenvelliment a la cara, coll i escot.
  • Brots de Rosàcia
  • Línies dexpressió
  • Taques solars
  • Deshidratació
  • Pell comedogènica
  • Bosses i ulleres
Hydrafacial Syndeo

Personalització i tecnologia avançada, la clau de l’èxit de Hydrafacial Syndeo

La revolució d’aquest tractament rau en la capacitat per oferir un servei altament personalitzat. A través d’un programari, analitza l’historial i les preferències del consumidor i així ajusta el tractament a les necessitats exactes de la pell de cada persona. Aquest enfocament combina el millor dels spas relaxants amb la precisió de la tecnologia mèdica avançada. I així, garanteix resultats instantanis i duradors en una sessió de 30 minuts que, explica Giralt, “aborda des de l’acne fins a l’envelliment”.

Resultats que parlen per ells mateixos

El que distingeix Hydrafacial Syndeo és la immediatesa i durabilitat dels seus resultats. Tal com explica Giralt, “els pacients noten una millora visible en la qualitat de la pell després d’una sola sessió, amb efectes que poden perdurar durant més d’una setmana. Per a aquells interessats a preservar i millorar la joventut de la seva pell, recomano una sessió mensual, assegurant així una pell contínuament saludable i radiant”. Durada de la sessió: 30 minuts Número de sessions: Resultats des de la primera sessió, per preservar els resultats es recomana una sessió al mes. Preu: Des de 150€*També es fa tractament d’hidrodermoabrasió capil·lar i corporal.
Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*