Premi a millor tractament estètica a la cabina: Body Svelte de Silvia Giralt

/ març 26, 2024/ Uncategorized/ 0 comments

Descobreix perquè l’exclusiu tractament ‘Body Svelte’ amb la biocosmètica de Silvia Giralt s’ha convertit en el preferit per clients i professionals

La 9a edició dels Premis Vida Estètica es basa en la innovació i l’excel·lència a l’àmbit professional de l’estètica, la medicina estètica i l’spa. Honra aquells que impulsen els límits de la cura personal i la bellesa. Des d’avenços en tecnologia de tractaments fins a tècniques avantguardistes en cosmètica. Els guardonats representen l’avantguarda del sector, tot redefinint els estàndards de l’estètica. Amb una mirada cap al futur, els Premis Vida Estètica prometen descobrir i reconèixer les tendències més emocionants i transformadores que formen una indústria en constant evolució. Com el Body Svelte de Silvia

Els guanyadors del 2024 es van anunciar en un acte presentat per Steven Bullon, expert en estètica professional, dins de Cosmobeauty Barcelona Estètica. Aquest any el guardó de ‘Millor tractaments estètic a la cabina’ ha estat per a Body Svelte, del Centre d’Estètica Silvia Giralt. És un tractament que tal com afirma Silvia Giralt, esteticista i fundadora de la clínica, té un enfocament únic per aconseguir una bellesa holística. “El nostre tractament ‘Body Svelte’ no és només un tractament estètic, és una experiència transformadora que sincronitza el cos i la ment”, explica Giralt. Aquest enfocament global busca detoxificar, eliminant toxines, reduint la retenció de líquids, la inflor abdominal i la cel·lulitis.

Què fa que ‘Body Svelte’ sigui únic?

El tractament ‘Body Svelte’ del Centre d’estètica Silvia Giralt és una combinació de tècniques manuals i la biocosmètica exclusiva de Silvia Giralt. El massatge stretching reductor i fermesa, realitzat amb tovalloles i un oli corporal anticel·lulític reafirmant, allisa la pell i redueix la cel·lulitis. Els guants activadors intensifiquen l’efecte, drenant i eliminant toxines per reduir el greix localitzat. La línia de biocosmètica de Silvia Giralt, una barreja perfecta de ciència i naturalesa, és la clau per proporcionar a la pell els nutrients que necessita. Aquest tractament es basa en actius d’origen natural que respecten el medi ambient i la pell.

 Body Svelte

Pas a pas

  • El primer pas és l’Exfoliant Netejador, aplicat amb el guant activador per intensificar-ne els efectes. Una combinació de sucre, sal i olis essencials que preparen la pell per als tractaments posteriors. “L’exfoliació és clau per estimular la circulació i promoure una pell uniforme“, insisteix Giralt. Aquest producte no només neteja i hidrata, sinó que també prepara la pell per absorbir més els productes.
  • Segon, s´aplica l´Oli Corporal Anticel·lulític a través d´un massatge drenant. Aquest oli és reafirmant i reductor. Aporta lluminositat, millora la circulació sanguínia, evita la flacciditat i corregeix la textura de la pell gràcies a la combinació d’olis essencials i principis actius. Aquests principis actius són l’extracte de cafè, l’oli de romaní, l’extracte d’algues, l’oli de canyella, l’oli de gingebre, aranja i l’extracte de magrana. Segons afirma Silvia Giralt “aquesta composició millora el drenatge limfàtic i la circulació sanguínia eliminant així la cel·lulitis i la retenció de líquids”. Després afegeix “també és un gran estimulador de la producció de col·lagen que fa el nostre cos, ideal per reafirmar els teixits de les capes més profundes de la pell”.
 Body Svelte
  • El tractament continua amb un Sèrum Corporal Reparador a Oli i una sessió de stretching amb tovalloles. És un tractament reparador, nutritiu i revitalitzant amb una acció antioxidant que hidrata i millora l’elasticitat. És una barreja rica en vitamines que alenteix el procés d’envelliment de la pell i el cuir cabellut. Aquest sèrum està formulat a base d’oli de llavor de baobab que hidrata i estimula la producció de col·lagen i elastina per aportar finor i fermesa a la cara. També compta amb àcids grassos com omega 3 i 6 que proporcionen flexibilitat i protecció a la dermis. A part té macadàmia, amb un alt contingut en àcid oleic que ajuda a conservar els antioxidants i vitamina E provinent de la jojoba, ideal per combatre toxines de la pell.
  • Per acabar, la Crema Hidratant Corporal, amb la seva fórmula d’àloe vera i olis de sèsam, jojoba, alvocat i oliva, promet una pell hidratada i rejovenida. “Una correcta hidratació de la dermis és necessària per preservar i mantenir la joventut de la pell. Aquesta llet corporal permet una nutrició completa i duradora, evitant la pell encartonada i deixant un efecte sedós i lluminós”, completa l’esteticista i fundadora.

Preu: 99€

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*