Menopausa i bellesa: el mètode Silvia Giralt per a una transformació radiant

/ febrer 28, 2024/ Uncategorized/ 0 comments

Descobreix els símptomes i les causes de la menopausa, així com consells i el mètode de Silvia Giralt per tractar-los.

La menopausa és una etapa natural a la vida de la dona que comporta nombrosos canvis físics i emocionals. La producció d’estrògens i progesterona dels ovaris disminueix, cosa que pot donar lloc a una sèrie de símptomes que afecten la salut i la bellesa. Tot i això, gràcies a professionals com Silvia Giralt, del Centre d’Estètica Silvia Giralt, és possible enfrontar aquests canvis amb confiança i estratègies efectives.

Símptomes i causes de la menopausa

Els símptomes de la menopausa depenen de la dona. Alguns dels més comuns inclouen sufocacions i sudoracions nocturnes, canvis d’humor, insomni i pèrdua de densitat òssia. Tot això és causat per la disminució natural de la reserva fol·licular als ovaris, que produeix menys estrògens i progesterona. Aquesta transició sol passar entre els 45 i 55 anys, encara que pot variar.

Mètode Silvia Giralt per tractar els símptomes

Ha desenvolupat un mètode per ajudar les dones a manejar els símptomes de la menopausa, centrant-se en la salut general i la bellesa. Giralt afirma que “durant la menopausa és igual d’important sentir-se bé per dins com per fora. La manca d’autoestima es reflecteix negativament, per això tenir cura de l’aspecte de la pell és més important del que sembla”. El seu enfocament inclou:

  1. Nutrició personalitzada: Una dieta equilibrada rica en antioxidants, vitamines i minerals és fonamental. Silvia recomana augmentar els aliments rics en fitoestrògens. Per exemple, la soja i el lli, que ajuda a equilibrar els nivells hormonals.
  2. Tractaments estètics especialitzats: El centre ofereix tractaments personalitzats per combatre la sequedat cutània, millorar l’elasticitat de la pell i tractar la flacciditat facial i corporal.
  3. Rutina de cura de la pell a casa: Sílvia subratlla la importància duna rutina per a la pell adaptada a les necessitats durant la menopausa. Ho fa amb productes específics per nodrir, hidratar i protegir la pell. Alguns dels ingredients actius més interessants són l’àcid hialurònic, les vitamines a/c, els pèptids i l’àcid glicòlic.
  4. Recomanacions específiques dactivitat física regular: Lexercici no només ajuda a manejar el pes sinó que també millora lestat dànim. A part enforteix els ossos i disminueix el risc d’osteoporosi.

La nutricosmètica, un suport fonamental

Silvia Giralt recomana compaginar els plans de nutrició i estètica amb la nutricosmètica. Com la fórmula H1 “Healing H1- Equilibra” de 180 the concept. Una solució dissenyada per a les dones a la menopausa que fusiona la saviesa natural amb la ciència nutricosmètica. A banda d’abordar els reptes d’aquesta etapa vital, se centra en la poderosa Dioscorea Villosa. Una planta capaç d’equilibrar els nivells hormonals es converteix en un aliat essencial per al benestar femení.

H1 revitaliza la piel desde dentro, combatiendo el envejecimiento y las manchas hormonales. Mejora la firmeza y textura de la pie y también promueve una distribución saludable de la grasa corporal. Al mismo tiempo, ofrece un refugio contra el estrés y los altibajos emocionales de la menopausia.

Share this Post

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

*
*